Astronapoved

Horoskop za petek, 9. februarja

N.K.
9. 2. 2024, 05.38
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Na dogajanje boste pogledali z drugega vidika in tako našli dodatno energijo ter sledili svojim sanjam. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je všeč.

BIK – Marsikaj lahko obrnete sebi v korist, a ni dovolj le, da čakate, kaj se bo zgodilo. Nečesa ne boste razumeli, dokler ne boste vzeli zadev v svoje roke.

DVOJČKA – Zaslutili boste, da se bo treba prilagajati, in temu ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v za vas pravi smeri.

RAK – Vaša odločitev je, ali boste ostali na mestu ali se boste premaknili. Vaše želje so velike, a ker se znajdete, boste našli način, kako jih uresničiti.

LEV – Marsikaj se bo počasi izboljšalo in lažje boste zadihali, tudi glede stvari, ki so vas obremenjevale. Na poslovnem področju vas bo odlikovala zgovornost.

DEVICA – Preveč mislite na druge in premalo nase. Prav tako ste preveč previdni pri denarju, pa čeprav je vse popolnoma varno. Odtrgajte se od stereotipov.

TEHTNICA – Stres vam lahko povzročijo določene poslovne zadeve. Morda ne boste našli rešitve za izziv takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil.

ŠKORPIJON – Ne ozirajte se danes na to, kar se dogaja okoli vas. Zanašajte se le na dejstva in to vas bo usmerilo na pravo pot ter vam prineslo odlične rezultate.

STRELEC – Poskrbite, da boste rešili vse, kar je nujnega. Če ste dobili namig, da nekdo dvomi o vaši zvestobi, mu s svojo simpatičnostjo dokažite nasprotno.

KOZOROG – Vaše odločitve bodo samozavestne in tako se boste povzpeli še višje od začrtanega. Dan vam prinaša uspeh na delovnem mestu in srečo v ljubezni.

VODNAR – Pozanimajte se glede boljših pogojev. Vsaka sprememba je dobrodošla, premaknila vas bo in lažje se boste usmerili v tisto, kar je za vas pomembno.

RIBI – Danes se obeta nekaj napetosti, a ne dovolite, da bi vam to pokvarilo razpoloženje. Poskrbite za dovolj sprostitve, kar vas bo napolnilo z optimizmom.