Astronapoved

Horoskop za sredo, 7. februarja

N. K.
7. 2. 2024, 05.32
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vi ne znate narediti prave poteze, da bi razmere izboljšali. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro.

BIK – Dan se bo razvijal čudovito, zato ohranite nasmešek na obrazu. Dobro veste, da se ob kavi s prijateljem lahko dogovorite veliko pomembnih stvari.

DVOJČKA – Dopoldne boste v sebi občutili nemir. Bodite potrpežljivi in se ukvarjajte z zadevami, ki vas pomirjajo ali vas vsaj ne razjezijo.

RAK – Preveč govorite o sebi, zato se vam ves čas dogaja, da preprosto ne slišite drugih. Vendar tudi nimate dovolj časa, da bi nekoga prepričali o svojih namerah.

LEV – Danes na vidiku ne bo sprememb, spotikali se boste ob težave, ki se trenutno morda zdijo pomembne, a jih bo nujno čim prej pripeljati h koncu.

DEVICA – Današnji dan bo sprožil nekaj nemira, ki se bo odrazil na čustvenem področju. Na splošno bo čas primeren za upravljanje finančnih zadev.

TEHTNICA – Bodite ponosni na svoje rezultate. Zahvalite se zvezdam, da vam ne gre tako slabo kot nekaterim. Nekaj modrih besed bo ustavilo nemogoča pričakovanja.

ŠKORPIJON – Ljubezenske zvezde so vam naklonjene. Težavno je le, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, ki se ponuja, zato bo odločitev dokaj zapletena.

STRELEC – Nemiru se ne boste mogli izmuzniti. Vzrok bo po vsej verjetnosti stanje v službi, a boste kljub temu podlegli vplivu. Več smeha bo proti večeru.

KOZOROG – Ne pokvarite si razpoloženja in poskusite ustvariti razmere, v katerih vam bo lepše. Veliko je odvisno od vaše dobre volje, zato se le potrudite.

VODNAR – Težko bo skriti, kar čutite do nekoga, ki vam ljubezni ne vrača. Popoldan prinaša boljše razpoloženje in željo po razigranih dogodivščinah.

RIBI – Nenehno si dopovedujete, da boste začeli živeti drugače. A tudi danes za to ne bo časa, raje se boste predajali romantičnim mislim in sanjarjenju v dvoje.