Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 5. februarja

N.K.
5. 2. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, luna pa v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Ne ukvarjajte se z zamerami, ki so že za vami, saj bi jih le še poglobili. Raje se posvetite vsem tistim, ki jih imate radi in vam stojijo ob strani.

BIK – Danes se vam bo vse zdelo lažje, saj ste končno pomirjeni, da se je pomembna zadeva, za katero ste se trudili, rešila v za vas pravi smeri.

DVOJČKA – Na voljo boste imeli več možnosti, da si izborite, kar vam pripada. V ljubezni vas bo rešila iskrenost, posebno z osebo, ki ima zelo dobro energijo.

RAK – Malce nezadovoljstva vas čaka na čustvenem področju, saj niste prepričani o svojih željah. Poleg tega se boste le z veliko truda uskladili s partnerjem.

LEV – Na čustvenem področju vas mučijo scenariji, ki ste si jih sami določili, čeprav so obremenjujoči za vas. Zvečer se boste morali na hitro odločiti.

DEVICA – Preveč se oklepate nečesa, kar ste si kot cilj zastavili pred časom. Zdaj je napočil trenutek za odločitev, da vzamete zadeve v svoje roke in zmagate.

TEHTNICA – Brezglavo odzivanje bo v poslovne odnose prineslo le težave. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti pa se boste končno premaknili v pravo smer.

ŠKORPIJON – Nekomu boste jasno namignili, da vidite zanj boljšo pot oziroma rešitev. Pazite le, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri.

STRELEC – Danes boste nemotivirani za obveznosti, saj boste nenehno razmišljali le o čustvih in ljubezenskih priložnostih. Vse, kar je pomembno, vam bo odveč.

KOZOROG – Lahko računate na boljše priložnosti, tudi v trenutku, ko se boste ustavili, da bi temeljito razmislili. V večernih urah prehajate v strastne energije.

VODNAR – Ne glede na težavnost, ne boste pripravljeni odnehati, saj so vaši načrti odlično zastavljeni. Storili boste nekaj, kar vaši ljubljeni osebi ne bo všeč.

RIBI – Začetek dne bo naporen, toda kljub temu zanimiv. Ne zapirajte se vase, saj vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko vznemirljivega.