Astronapoved

Horoskop za torek, 6. februarja

N. K.
6. 2. 2024, 05.31
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v strelcu, ob 13.08 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Še bolj kot sicer boste z nogami trdno na tleh in nihče vas ne bo premotil. Ker boste pri ciljih realistični, se lahko nadejate velikega uspeha.

BIK – Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet. Zaradi obilice dela boste precej odsotni, a vseeno se potrudite tudi za partnerja.

DVOJČKA – Za vaše sočutne misli bo energija današnjega dne izziv. Nastopite pogumno, gre za kratkotrajni vpliv, s katerim se boste prebili do naslednje točke.

RAK – Imate več zamisli, težavno bo le to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi si želeli. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine.

LEV – Danes bo nemir rahlo pretresel vaše misli in občutke. Ne pustite se zmesti, da ne boste povzročali težav, še posebej tam, kjer to ni potrebno.

DEVICA – Najbolje bi bilo odvečno energijo sprostiti s športom. Tako boste naredili nekaj dobrega za telo, pa še sprostili se boste. Vzemite s sabo prijatelja.

TEHTNICA – Slabe volje je konec. Morda vas bo mikalo, da bi ostali in se pridružili pogovorom, ki bodo potekali, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim.

ŠKORPIJON – Imate veliko energije, a bi jo morali pravilno razporediti, sicer boste začeli pretiravati, še posebej pri delu, ki pa od vas zahteva natančnost.

STRELEC – Uspelo vam bo zgladiti odnos, čeprav niste verjeli, da je to mogoče. Izkazalo se bo, da ste se pravilno odločili, ker ste potrpežljivo čakali.

KOZOROG – Prijazni in ustrežljivi boste, ampak okoli vas se bodo kopičile napetosti. Če se odprete nekomu, ki mu zaupate, si ne boste povzročili škode.

VODNAR – Osebe, ki le veliko govorijo in ne storijo nič, vam niso pri srcu. Ostanite previdni, posebno če vas na poslovnem področju čaka gora obremenitev.

RIBI – Energija današnjega dne bo spodbudna in topla, podprla bo vašo aktivnost, dinamiko in voljo. Ne glede na to, kakšni bodo izzivi, bo vse lepo teklo.