Astronapoved

Horoskop za soboto, 3. februarja

N. K.
3. 2. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Počutje bo nihalo, vendar boste kljub temu z lahkoto opravili svoje obveznosti, saj ste dobro motivirani. Dan bo primeren tudi za globoke pogovore.

BIK – Veliko stvari se bo dogajalo, vendar se boste v vse težko poglobili, saj bodo misli uhajale k čustvom in ljubljeni osebi, ki jo že močno pogrešate.

DVOJČKA – Ne zapirajte se vase, saj nimate razlogov, da bi se smilili sami sebi. Konfliktom se lahko izognete le tako, da se pravočasno soočite s situacijo.

RAK – Ustrašili ste se odnosa, ki se je začel poglabljati, saj niste pripravljeni na odrekanje in spremembe, ki bi od vas posledično zahtevale prilagajanje.

LEV – Pazite, kaj boste nekomu povedali, in preverite zadeve, s katerimi zaostajate, saj vas že pošteno obremenjujejo. Želite si le, da se stvari zaključijo.

DEVICA – Imate vse manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča tudi nemalo napetosti. Spet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte.

TEHTNICA – Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih izlet. S prijatelji se boste danes pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili.

ŠKORPIJON – Dobre novice o vam dragi osebi vam vračajo optimizem. Na ljubezenskem področju boste danes nekoliko zadržani in zamišljeni, kar bo nekoga zmotilo.

STRELEC – Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato si svoje cilje nanizajte po vrsti. Ne odlašajte s pogovorom, prek katerega boste prišli do ključnih informacij.

KOZOROG – Upoštevajte le dejstva, saj bodo informacije deževale ves dan in vas poskušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja odnosa, za katerega vam ni vseeno.

VODNAR – V domačem okolju bo danes vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji, kar vas bo razveselilo, saj ste že nekaj časa v napetostih in konfliktih.

RIBI – Srečanja in obveznosti bodo potekala točno po načrtih. Posvetite pa nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik.