Strastno valentinovo

Astrološki pogled v februar: Zanimivo bo za vsa znamenja

Andreja Novak, Merkaba
1. 2. 2024, 15.59
Deli članek:

Februar vas bo vodil v večjo zbranost in tudi pazljivost, da ne boste ustvarjali nekaj po pomoti ali zmedi, temveč s svojo polno zavestjo.

Osebni arhiv
Andreja Novak

Petega februarja vstopi Merkur v vodnarja in o vsem boste lažje razmišljali. Za dobro življenje uporabite mlaj 9. 2., generalno počistite dom in svoje telo ter psiho, da boste pripravljeni na podvige, ki si jih želite.

13. 2. vstopi Mars v vodnarja in začne osvobajati osebno voljo, da se boste laže osredotočili na vse tisto, kar resnično želite ustvariti.

Valentinovo bo strastno, a lahko tudi s prepiri, zato pazljivo. Ker tudi Venera 16. 2. vstopi v vodnarja, si lahko obetate več ljubezni, sproščenega flirtanja in stika s simpatijami, še posebej vodnarji.

19. 2. se zgodi prehod Sonca v znamenje rib in usmeri v globljo povezavo z naravo, svojo dušo ter pozitivnimi vibracijami okolja.

23. 2. preide tudi Merkur v znamenje rib, zato se boste laže psihično sprostili in čustveno izrazili.

29. 2. bo polna Luna v devici okrepila dobro počutje in komunikacijo v okolici ter službi.

OVEN

Delavnost vas ne bo zapustila in vse do valentinovega boste polno zaposleni. Poskrbeti boste morali za vse začete stvari in uredili boste veliko več, kot ste načrtovali. Ne pozabite na papirje, lotite se jih, dokler še imate voljo. Po valentinovem se boste namreč preveč sprostili, da bi lahko nadaljevali z enakim poletom. Zaželeli si boste svobode in več druženja.

BIK

V vseh pogledih boste sistematični in napredovali boste v poslovnih vodah. Če iščete novo službo ali si želite napredovati v obstoječi, potem je to idealno obdobje za vas. Če imate svoj posel ali ga želite vzpostaviti, pripravite dober načrt, ki se vam bo začel ustvarjati že v drugi polovici meseca. Sproščeni in osvobojeni boste spon okolice in bolj strastno boste zadihali v vsem.

DVOJČKA

Zajel vas bo občutek svobode in želeli si boste napredovati v vseh pogledih. Želene spremembe pokažite z dejanji, ne z besedami. Če boste v pogovorih prehitro vse predali naprej, vam bo zmanjkalo energije in notranje strasti za uresničitev. Zato previdno, da si ne nakopljete sovražnikov ali težav z obljubami, ki jih nikakor ne boste mogli izpeljati.

RAK

Sledili boste instinktu in čustvom ter se vsega lotevali s polno močjo in strastjo, optimizmom ter polno energijo, zato boste pričakovali čudeže. Če boste osredotočeni na svoje cilje, se lahko čudeži res zgodijo, če pa boste energijo zapravljali za ugajanje ljudem in sprotno reševanje njihovih težav, potem bodo rezultati temu primerni. Odločajte se zase.

LEV

Odličen začetek vam bo dal zalet za nove cilje in odlično boste sodelovali z okolico. Prijatelji in znanci vam bodo pomagali v vsem, kar boste želeli. Uspehe boste dosegali predvsem v javnosti in veliko stvari boste na hitro razrešili. Vseeno boste nemirni in še iskali možnosti za nove ideje ter zanimivo sodelovanje. Ob koncu meseca se boste lažje sprostili in se spočili.

DEVICA

Odlično obdobje je pred vami, ko boste polni energije in dobrih idej za nove poslovne uspehe. Delo vam bo koristilo in radi boste sodelovali z ljudmi, ki bodo cenili in podpirali vaše ideje. V drugi polovici meseca se boste začeli bolj predajati naravi in vam bo vsak stik z njo veliko pomenil. Popazite na svoje zdravje in si vzemite več časa zase in za gibanje.

TEHTNICA

Delovni boste in usmerjeni v konkretno delo, obenem pa boste našli dober način izpolnjevanja idej. Tako boste lahko zase ustvarili čisto nov red in sistem življenja. Prenova je za vas pomembna dolgoročno in zvezde vas bodo pri tem najbolj podpirale. Izogibali se boste pritiskom in postali boste malo ekscentrični v tem, da se ne pustite ujeti na star način delovanja.

ŠKORPIJON

Zbrani in sistematični boste v vsem, kar boste počeli. Želeli boste narediti nadstandardne stvari in se pokazati svetu v svoji najboljši luči. Javnost vam bo naklonjena in našli boste veliko novih prijateljev. Okoli valentinovega previdno, saj vas bodo zvezde lahko vodile v čustveno pretiravanje in si lahko z besedami na hitro pokvarite dosedanje dobre odnose.

STRELEC

Zvezde vas bodo podpirale pri odpiranju sreči na vseh področjih življenja. Z lahkoto boste odpravili vse težave, vezane na obilje, tako da če iščete novo službo ali želite napredovati, je zdaj pravi čas. S srčnostjo in sledenjem intuiciji boste našli prave stvari ob pravem času in hitro pokazali, kaj vse zmorete v dobro. Srečni in zadovoljni boste.

KOZOROG

Ljubezen bo vstopila v vaše življenje, če ji boste dovolili. Zvezdni vplivi vam bodo aktivirali dober magnetni privlak, ki bo k samskim pritegnil zanimive simpatije. Vezani pa boste dobili občutek in potrditev, da je vaša zveza še vedno strastna. Valentinovo bo spodbudilo vaš občutek za ljubezensko praznovanje, ki ga ne boste končali v enem dnevu. Srečni boste.

VODNAR

Smisel za humor vam bo spreminjal življenje, zato ga nikjer ne skrivajte. Prevzeli boste vodilno vlogo v številnih družbah in zvezde vas bodo vodile v nov način razmišljanja ter komuniciranja. Ne bojte se več izraziti svojega mnenja, poskrbite le, da bo na pravi način in pravočasno na pravem mestu. Tako boste kar najbolje zadihali v bolj strastnih vodah življenja.

RIBI

Uspešni boste v družbi in spodbudili številne prijatelje k zanimivim dejavnostim. Za marsikoga boste pravi navdih, kar vam bo dalo še dodatno ustvarjalno energijo. Uredili boste vam pomembne stvari in se osredotočili na materialne dobrine, kar vam bo v veliko veselje. 9. 2. pride Sonce v vaše znamenje in vas v tem optimalno podpre: vse najboljše!