Astronapoved

Horoskop za četrtek, 1. februarja

N. K.
1. 2. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v tehtnici, ob 21.37 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Nekaj vam ne da miru, a ste prepričani, da ste si vse skupaj odlično zamislili. Popoldne boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo malce nevoščljivosti.

BIK – Bodite nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, o kateri razmišljate. Ko boste začeli komunicirati, najprej prisluhnite.

DVOJČKA – Prijatelji vas opominjajo, da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da bi izboljšali odnose.

RAK – Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti. Slišali boste nekaj več o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.

LEV – Že v dopoldanskih urah boste zelo dejavni, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je začela izredno obetavno. Pričakujte dobre priložnosti.

DEVICA – Danes si boste končno spet priborili naklonjenost ljube osebe. Začutili boste marsikateri zavidljiv pogled, še posebno s strani bližnjih prijateljev.

TEHTNICA – Danes se lahko le z iskreno komunikacijo izognete nesporazumom. Obrnite nov list in popolnoma brez sramu odklonite vse tisto, kar ni v vaših okvirjih.

ŠKORPIJON – Danes boste pri delu previdnejši kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj manjših nesporazumov, saj boste na vsakem koraku izredno občutljivi.

STRELEC – Nimate težav pri odločanju, še posebej če imate na voljo več možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z veseljem.

KOZOROG – Nekaj opravkov, ki vas čakajo, bi najraje preložili, čeprav vam lahko to dolgoročno povzroči nekaj težav. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve!

VODNAR – Imeli boste vse možnosti, da dosežete zavidanja vreden uspeh. Pazite le, da vam ne bodo zrasla krila in da ne boste zadev preveč razlagali naokoli.

RIBI – Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene, raje se usmerite v nove začetke, ki vam bodo pisani na kožo.