Astronapoved

Horoskop za petek, 2. februarja

N. K.
2. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Pričakujte napetosti na poslovnem področju, skozi nekatere zadeve se bo težko prebiti in vas že skoraj preveč obremenjujejo. A že popoldne se boste lahko sprostili.

BIK – Potrebujete več pozornosti kot sicer, zato pojdite v družbo in klepetajte o svojih dosežkih. Bodite pozorni na finance, denarja lahko tudi zmanjka.

DVOJČKA – Previdnost v odnosih bo danes dobrodošla, saj bo nekdo ves čas opazoval vaše korake. Če nameravati razkriti skrivnost, se to ne bo prav dobro končalo.

RAK – Dobro se boste počutili, saj vas spremlja moč, ki ste jo načrpali iz svojih dosežkov. Ne pozabite odgovoriti osebi, ki vztrajno čaka na vaš odziv.

LEV – Misli vam uhajajo k zanimivi osebi, ki jo srečujete na vsakem koraku, a nimate poguma, da bi pristopili. Poskusite uporabiti drugačno, neposredno taktiko.

DEVICA – Doživeli boste presenečenje na poslovnem področju, ki vam bo prineslo lep uspeh. Popolnoma brez slabe vesti se zato proti večeru predajte dobri družbi.

TEHTNICA – Ustrezala vam bo družba ustvarjalnih in samozavestnih. Tokrat se ne boste ušteli, če boste postavili vprašanje, saj boste dobili konkreten odgovor.

ŠKORPIJON – Dela bo veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z malenkostmi. V ljubezni ne bi smeli oklevati.

STRELEC – Želite si, da bi ostali samostojni, toda glede določenih zadev se morate vseeno posvetovati. Če vam kaj še ni jasno, vsekakor postavite vprašanje.

KOZOROG – Odločali se boste morda nekoliko prehitro, ker se vam bo priložnost, ki je na vidiku, zdela mikavna. Previdno, posebno s tistimi, v katere dvomite.

VODNAR – Zaradi pritiskov okolice boste prisiljeni spremeniti svoj način komunikacije. Ustavili se boste pri nekom, ki do vas ni iskren in vas ves čas vznemirja.

RIBI – Poslovno področje bo zahtevalo veliko vztrajnosti. Dobro je, da se postavite zase, a nesmiselno upiranje lahko danes ustvari nezadovoljstvo.