Astrološko

Ob valentinovem: Kako ga praznovati glede na zodiak

Neja Kralj
14. 2. 2024, 15.35
Deli članek:

Valentinovo, praznik zaljubljencev, je čas, ko po vsem svetu izražamo ljubezen in naklonjenost do svojih najdražjih.

AdobeStock
Valentinovo je priložnost, da svojega partnerja ali partnerico presenetite z gesto, ki izraža vašo ljubezen in skrb.

Čeprav se nekateri morda odločijo, da praznik preskočijo zaradi njegove komercializacije, pa za mnoge ostaja pomemben datum praznovanja ljubezni, intimnosti in romantičnih dejanj.

Mi smo se ob valentinovem podali med zvezde in tam poiskali povezave med romantiko in zodiakom. In dnevu primerno zvezde pobarali za odgovor, kako posamezna astrološka znamenja na valentinovo najbolj razveseliti.

OVEN

Ovni so strastni in energični posamezniki, ki imajo radi akcijo.

Na valentinovo lahko ovna razveselite s spontanimi in navdušujočimi aktivnostmi, kot je skupna pustolovščina ali adrenalinski šport, ali mu podarite nekaj, kar mu bo pomagalo razbijati rutino.

BIK

Biki cenijo udobje, lepoto in občutke.

Najbolje jih razveselite z romantično večerjo v prijetnem in udobnem okolju ali s čustveno in čutno masažo. Pri obdarovanju stavite na kakovost in razkošje: parfum ali draga čokolada sta prava izbira.

DVOJČKA

Dvojčki so radovedni in komunikativni posamezniki, ki imajo radi inteligentne pogovore.

Na valentinovo jih razveselite s kulturnim izletom, obiskom muzeja ali gledališča. Lahko jim podarite knjigo ali se lotite zanimivega pogovora o skupnem interesu.

RAK

Raki so čustveno občutljivi in globoko navezani na dom in družino.

Na valentinovo jih razveselite z romantičnim večerom doma, s prižganimi svečami in toplim vzdušjem. Da bi jih razveselili, jim podarite nekaj osebnega, kot je ročno napisano pismo ali album s skupnimi spomini.

LEV

Levi so samozavestni in pozorni posamezniki, ki imajo tudi sami radi pozornost.

Na valentinovo jih razveselite s spektakularnim izletom ali glamurozno večerjo v prestižni restavraciji. Razveselili jih boste, če jim podarite nekaj, kar bo poudarilo njihovo eleganco in drznost.

DEVICA

Device so natančne in organizirane, rade imajo praktičnost.

Na valentinovo jih razveselite z dobro premišljenim presenečenjem, kot je skrbno pripravljena domača večerja. Podarite jim nekaj, kar bo koristno in uporabno v vsakdanjem življenju.

TEHTNICA

Tehtnice so uravnotežene in družabne, rade imajo lepoto in harmonijo.

Na valentinovo jih razveselite z romantičnim izletom v slikovito okolje ali sproščujočo masažo za dva. Od daril pa jih bo najbolj razveselilo kaj, kar bo poudarilo njihov estetski okus in čut za stil.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so strastni in skrivnostni posamezniki, ki imajo radi intenzivne izkušnje.

Na valentinovo jih razveselite z romantično pustolovščino ali razvajanjem v intimnem okolju. Najbolj se bodo razveselili česa, kar bo poglobilo vašo intimnost in zaupanje drug v drugega.

STRELEC

Strelci so optimistični in avanturistični, radi imajo svobodo in raznolikost.

Na valentinovo jih razveselite s spontanim potovanjem ali zabavnimi dogodivščinam na prostem. Od daril se bodo razveselili vsega, kar bo spodbudilo njihovo radovednost in željo po raziskovanju.

KOZOROG

Kozorogi so odgovorni in ambiciozni ter cenijo tradicijo in varnost.

Na valentinovo jih razveselite z romantičnim večerom v prestižni restavraciji ali s skrbno načrtovanim presenečenjem, ki izraža vašo predanost. Razveselite jih z darilom, ki poudarja spoštovanje.

VODNAR

Vodnarji so inovativni in nenavadni posamezniki, ki imajo radi svobodo in originalnost.

Na valentinovo jih razveselite s presenečenjem, ki je edinstveno in ekscentrično, ali z romantičnim izletom v futuristični kraj. Darilo naj izraža čim več kreativnosti.

RIBI

Ribe so občutljive in sočutne ter obožujejo romantične in čustvene izkušnje.

Na valentinovo jih razveselite s čarobno romantično gesto ali z intimnim večerom ob svečah in glasbi. Podarite jim nekaj, kar bo poudarilo vašo ljubezen in sočutje.