Astronapoved

Horoskop za sredo, 14. februarja

N. K.
14. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v ovnu, ob 16.02 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste spraševali, ali ste se pravilno odločili, saj se ne morete o sprijazniti s polovičnimi rešitvami. Počakati morate, da vse dobi pravo obliko.

BIK – Na čustvenem področju boste poudarili svoje želje, vendar to še ne pomeni, da boste dosegli izboljšanje. Vsekakor pa pohitite, da lahko pojasnite okoliščine.

DVOJČKA – Danes boste v pravem trenutku na pravem mestu, zato se vam obeta precej sreče. Ni vam treba vedno vsega načrtovati, lahko se tudi prepustite.

RAK – Začutili boste napetost, ki se bo širila tudi na okolico, zato ne pričakujte, da bi vas kdo pohvalil. Ljubezenske zvezde vam ponujajo zanimivo priložnost.

LEV – Včasih besede niso dovolj in so pomembnejša dejanja. Danes bo ravno obratno, saj bo nekdo vztrajal, da mu natanko pojasnite nejasnosti.

DEVICA – Trma ne vodi nikamor, zato bodite bolj prilagodljivi. Šele takrat, ko se boste pripravljeni pogovarjati, boste dobili jasen odgovor, ki vas bo pomiril.

TEHTNICA – Zvezde vam svetujejo, da se potrudite postaviti zase. Na čustvenem področju ste trenutno zelo ležerni in s takšnim načinom boste le težko napredovali.

ŠKORPIJON – Danes lahko zaupate prvemu občutku, saj bo pravilen. Nekdanjih pomislekov se boste z lahkoto otresli in si pričarali čudovit dan z ljubezenskimi iskricami.

STRELEC – Dosegli boste, da se drugi prilagodijo vam, še posebej na poslovnem področju, kjer se ne morete odločiti, kateri korak bi vam prinesel boljše rezultate.

KOZOROG – Dobili boste, kar si želite, vendar kljub temu ne boste popolnoma zadovoljni, saj vas spremlja nakopičen strah, ki bo kradel vašo dragoceno energijo.

VODNAR – Vzemite si čas za opravke, ki morajo biti natančno opravljeni, čeprav bi najraje postorili vse hkrati. Zadovoljni boste popoldne, ko boste uživali v dvoje.

RIBI – Ne pustite se izzvati, saj se lahko vname prepir, v katerem boste potegnili krajši konec. Niste še pripravljeni priznati, da nekaj delate zelo narobe.