Zgled mnogim

Saša Lendero in bivši mož združila moči

S.Č.
12. 2. 2024, 08.49
Posodobljeno: 12. 2. 2024, 08.49
Deli članek:

Izgleda, da je Saša Lendero našla način, kako ohraniti pozitiven odnos s svojim bivšim možem Miho Hercogom, predvsem skozi njuno skupno strast do glasbe.

FB
Teh let ji marsikdo ne bi pripisal.

Zdi se, da je Sašo Lendero in Miha Hercoga ponovno združila njuna ljubezen do glasbe. Kljub pretekli ločitvi sta ostala v prijateljskih odnosih in še vedno uspešno sodelujeta na glasbenem področju. Nedavno sta skupaj ustvarila novo pesem pevca Ruska Richieja, ki je izrazil zaupanje v njuno sodelovanje ter poudaril kako prijetno je delati z njima. Sodeč po fotografiji, ki sta jo delila na Instagramu, se med ustvarjanjem tudi odlično zabavata, kar kaže na to, da imata še vedno dober odnos.

Uživa polno življenje

Poudarila sta, da je najpomembnejše, da ločitev ne škodi njuni hčerki Ariji, tako sta mnogim postala zgled spoštljivega odnosa tudi po ločitvi. Saša še vedno aktivno deli dele svojega zasebnega življenja na družbenih omrežjih in zdi se, da po ločitvi uživa v polnem življenju. Lansko leto je dopolnila 50 let, kar je velik mejnik. Kljub temu, da ji mnogi ne bi pripisali teh let, izgleda odlično in izžareva pozitivno energijo. To je zagotovo pohvalno in lahko jo samo čestitamo za tako lep videz in vitalnost.