Zmenke ohranjata zasebno

Brad Pitt in njegova izbranka ponovno skupaj v javnosti

S.Č.
9. 2. 2024, 15.23
Deli članek:

Brad Pitt, 60 letni hollywoodski igralec, je te dni v središču pozornosti, saj je bil nedavno opažen na zmenku s svojo 33 letno partnerko, oblikovalko nakita Ines de Ramon.

Profimedia
Ines de Ramon in Brad Pitt

Par je navdušil z občutkom elegance in medsebojne naklonjenosti na mednarodnem filmskem festivalu Santa Barbara v Kaliforniji.

Brad Pitt je bil v svoji klasični rumeni obleki očarljiv, medtem ko je Ines de Ramon s svojo modro-zeleno obleko s trakci in nizkim hrbtom pritegnila pozornost s svojim brezhibnim stilom. Fotografije para, ki se roko v roki sprehaja po dogodku, so hitro obkrožile medije.

Na festivalu sta sedela v gledališču Arlington, kjer sta spremljala retrospektivo in se držala za roke. Brad je nato stopil na oder, da bi Bradleyju Cooperju izročil nagrado, medtem ko je v svojem petminutnem govoru pohvalil prijateljevo predanost svoji obrti.

Profimedia
Brad Pitt in Ines de Ramon

Skupaj izžarevata lahkotno eleganco in srečo

Par je bil opažen tudi na drugih dogodkih, kot je koncert Asafa Avidana, kjer so njuni nežni trenutki še dodatno poudarili njuno povezanost. Pred kratkim sta praznovala tudi prvo obletnico skupnega življenja, kar je še dodatno okrepilo njuno zvezo.

Bradovo razmerje z Ines se je razvilo po njegovi ločitvi od filmske zvezde Angeline Jolie in označuje novo poglavje v njegovem osebnem življenju. Ines je postala del Bradovega ozkega kroga prijateljev in je opazno prisotna na družabnih dogodkih, kar kaže na trdne vezi med njima.

S svojo lahkotno eleganco in srečo, ki jo izžarevata skupaj, Brad in Ines navdušujeta svoje oboževalce. Medtem ko Brad nadaljuje s svojo uspešno kariero v Hollywoodu, je njegovo zasebno življenje prav tako polno svetlih trenutkov, ki jih deli s svojo ljubeznijo Ines de Ramon.