Tisti dnevi v mesecu

Video: Radijski voditeljici iskreno o orgazmu

B.M.
7. 2. 2024, 16.40
Posodobljeno: 7. 2. 2024, 16.58
Deli članek:

Voditeljici Radia Antena In Radia 1 sta skupaj z dekleti v novi epizodi podcasta Tisti dnevi v mesecu znova odprli vročo temo, o kateri se zasebno pogovarjamo vsi – o orgazmu.

Tisti dnevi v mesecu
Dekleta so se med drugim pogovarjala tudi o tem, kateri orgazmi vse obstajajo, kako pogosto ga doživijo in ali ga kdaj hlinijo.

Voditeljici Radia Antena In Radia 1, Kaja Kovačič in Lara Tošić, sta skupaj z dekleti v novi epizodi podcasta Tisti dnevi v mesecu znova odprli vročo temo, o kateri se zasebno pogovarjamo vsi – o orgazmu. Pogovarjala so se med drugim tudi o tem, kateri orgazmi vse obstajajo, kako pogosto ga doživijo in ali ga kdaj hlinijo. Na obisk je prišla Lucija Burgar iz Sveta užitka, ki je odgovorila na marsikatero pikantno vprašanje.

»Se mi zdi, da smo daleč prišli kar se tiče govora o spolnosti, a vseeno ne toliko kot bi želela. Ravno to je problem današnje družbe, da še vedno veliko žensk ne zna uživati v spolnosti, še niso doživele orgazme. Ravno zato, ker v medijih spolnost za ženske ni enako predstavljena, kot za ženske. Če moški mastrubira je nekaj navadnega, se smejimo. Če pa ženska je pa čudno. In se niti ne upajo priznat, da mastrubirajo. Gre pa na boljše, veliko je k temu pripomogla serija Seks v mestu,« je povedala Lucija.

»Smo pa prišli dlje, kot smo bili 10, 20, 30 let nazaj. Gremo v pravo smer,« je povedala Lara, ki je v videu razkrila še marsikatero zasebno podrobnost glede velikega 'o', kot pravijo orgazmu. Dekleta so preverile tudi spolne igračke. Poglejte v videu.