Težki časi

Princ Harry že na poti v Anglijo

S.Č.
6. 2. 2024, 14.55
Posodobljeno: 6. 2. 2024, 14.55
Deli članek:

Princ Harry se je danes napotil v London, potem ko je bil obveščen o očetovi diagnozi raka.

Profimedia
Princ Harry se je danes napotil v London.

Vojvoda sussekški, princ Harry je bil opažen na letališču LAX, od koder je v črnem Range Roverju odpotoval v zasebni apartma. Fotografije, ki jih je pridobil The Sun, razkrivajo, da je Harry potoval brez svoje žene Meghan Markle in njunih dveh otrok, princa Archieja in princese Lilibet.

Urad vojvode in vojvodinje sussekške je potrdil, da je princ Harry govoril z očetom o njegovi diagnozi in da bo v prihodnjih dneh odpotoval v Združeno kraljestvo, da bi bil ob njegovem veličanstvu. 75 letni kralj Karel je Harryja osebno obvestil o svoji diagnozi, preden jo je v izjavi prek Buckinghamske palače razkril svetu.

To je trenutek, ko se družina združi v težkem času

Pričakuje se, da bo princ Harry pristal v Združenem kraljestvu v torek okoli poldneva, preden bo odpotoval k očetu. Emily Nash, urednica revije HELLO!, pojasnjuje, da je prihod princa Harryja pomemben trenutek za celotno družino. Po njenih besedah je naravno, da se Harry želi v takem času povezati z očetom in preživeti čas z njim. To je trenutek, ko družina v težkih časih stopi skupaj, kot bi se vsaka druga družina, poudarja Nashova.