hčerka Beyonce in Jay Z-ja

Tako mlada in že tako uspešna

S.Č.
6. 2. 2024, 13.56
Posodobljeno: 6. 2. 2024, 14.25
Deli članek:

Blue Ivy Carter, 12-letna hči svetovno znanih glasbenih ikon Beyonce in Jay Z-ja, je sinoči presenetila javnost s svojim pojavom na podelitvi Grammy nagrad.

Instagram
Blue Ivy in Jay-Z

Mlada Blue Ivy se je na dogodku prikazala v osupljivi obleki oblikovalke Vivienne Westwood, ki je s svojim izborom modnih dodatkov, vključno s povišanimi belimi škornji Larroude Dolly Boots, zagotovo pritegnila pozornost vseh navzočih.

Njena prisotnost na odru ob očetu Jay Z-ju med njegovim govorom ob prejemu nagrade "Dr. Dre Global Impact" je bila resnično ganljiva in simbolična gesta družinske povezanosti v svetu glasbe. Ne le da je Blue Ivy že v mladih letih postala del glasbenega sveta, ampak je tudi že doživela uspeh kot prejemnica Grammyja. Pri komaj devetih letih je bila nagrajena kot avtorica pesmi na materinem albumu Renaissance, ki je osvojil srca kritikov in poslušalcev po vsem svetu.

Pozornost prevzela tudi njena mama Beyonce

Oče Jay Z, ki je sam dobitnik več grammyjev, je Blue Ivy-jine dosežke s ponosom izpostavil v svojem govoru, opisal pa jo je kot že odraslo in uspešno izvajalko, ki si je prislužila svoje mesto v glasbenem svetu. Medtem ko je Blue Ivy prevzela pozornost na odru, je tudi njena mama, kraljica R&B-ja Beyonce, s svojim edinstvenim slogom pritegnila veliko pozornosti. Oblečena v kavbojski klobuk znamke Louis Vuitton in bleščečo usnjeno jakno, je Beyonce blestela kot ikonična figura glasbene scene.

Jay-Z z nezadovoljstvom nad glasbeno akademijo

Poleg slavnostnih trenutkov so bili na podelitvi Grammyjev tudi trenutki kritike. Jay Z je izrazil nezadovoljstvo nad nepravičnim obravnavanjem svoje žene s strani glasbene akademije, ki ni nikoli priznala njenega vpliva na glasbeno industrijo s prestižno nagrado za album leta, kljub temu da je že prejela več grammyjev kot kateri koli drugi izvajalec.

Blue Ivy-jev presenetljiv pojav na podelitvi Grammyjev ni le odsev njene izjemne dediščine, temveč tudi obetavna napoved, da bo še naprej nadaljevala s svojo družinsko zapuščino v svetu glasbe.