Grammy podelitev

Megan Fox mnoge šokirala s svojim videzom

S.Č.
6. 2. 2024, 09.58
Posodobljeno: 6. 2. 2024, 10.47
Deli članek:

Na nedeljski zvezdniški zabavi grammyjev je Megan Fox znova prevzela središče pozornosti, ko je stopila v osupljivo kovinsko obleko, ki je pustila domišljiji prosto pot.

Profimedia
Megan Fox in Machine Gun Kelly

Igralka, ki je trenutno zaročena z glasbenikom Machine Gun Kellyjem, je blestela v komaj opazni mrežasti obleki, ki je poudarjala njene sijoče obline medtem, ko je samozavestno pozirala in razkrivala svoje spodnje perilo.

Sedemintridesetletna Megan Fox je svoj drzni videz dopolnila s srebrnimi petami s platformo in črnim krznenim plaščem, ki ga je spretno odpenjala, da bi pokazala še več svoje razgaljene kože. Vendar pa ni bila le obleka tista, ki je vzbudila pozornost. Igralkin roza odtenek las in nenavadni nakit na ustnicah sta dodala še večji čar njenemu videzu.

Včasih se preprosto odloči, da mora biti gola

Ta izjemna pojava Foxove je bila le ena od mnogih na zabavi, kjer so se ji pridružili številni drugi zvezdniki, kot so Carmen Electra, Zooey Deschanel, Bijou Phillips, Steven Tyler in Ashlee Simpson.

Odkar je v zvezi z Machine Gun Kellyjem, se Megan Fox redno pojavlja na različnih podelitvah nagrad v glasbeni industriji, kot so MTV-jeve nagrade VMA, Billboard Awards in Grammyji. Čeprav je bil njen prihod na zabavo markanten za mnoge, je Megan kljub temu na svojih družbenih omrežjih delila galerijo fotografij, posnetih na dogodku in razveselila svoje sledilce.

V nedavnem intervjuju za WWD je zvezdnica filma Jennifer's Body razkrila, da včasih dobi občutek, da se mora razgaliti na takšnih dogodkih. "Včasih se preprosto odločim: Ne, danes moram biti gola," je povedala igralka, ki je nedavno izdala tudi knjigo poezije. Megan Fox s svojim drznim in samozavestnim slogom še naprej navdušuje svoje oboževalce in ostaja ena od najbolj opaznih osebnosti v zabavni industriji.