Megan Fox

Foto: V tej obleki je znana igralka pokazala največ golote do zdaj

D.K.
5. 2. 2024, 09.21
Posodobljeno: 5. 2. 2024, 09.25
Deli članek:

Ameriška filmska in televizijska igralka ter fotomodel Megan Fox zagotovo obožuje gol videz, kar je potrdila s še eno večerno opravo, v kateri je več razkrila, kot skrila.

Instagram
Megan Fox v večerni obleki za zabavo

37-letna igralka je morda izbrala najdrznejši videz doslej, ko se je oblekla ((ali bolje rečeno, se ni oblekla) za zabavo Grammyjev 2024, vključno s tisto, ki je potekala v nedeljo zvečer, na kateri se ja pojavila v komajda vidni obleki iz kovinske mreže s samo nekaj bleščicami, ki so bile razporejene po nitkah.

Igralka je še pred odhodom na zabavo svojo večerno opravo delila s sledilci na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, ki jo je posnel Jacob Webster. Kot je razvidno na fotografiji, je pod svojo mini obleko nosila izzivalne spodnjice, videz pa dopolnila z visokimi petami ter debitirala z mehkimi valovitimi lasmi v barvi žvečilnega gumija. 

Fox se je okrasila tudi s številnimi arhivskimi prstani Simona G, ki so bili ob njeni rožnati manikiri, ki sta jo naredila Brittney Boyce in CND. Odtenek njenih nohtov pa se je popolnoma ujemal z novim odtenkom njenih las.