Nov koncept

Po Hribarju začenjajo z novim obdobjem Radia Ga Ga

R.T.
2. 2. 2024, 14.11
Posodobljeno: 2. 2. 2024, 14.19
Deli članek:

Po prehitrem slovesu Saša Hribarja je bila usoda legendarne radijske oddaje Radio Ga Ga negotova. Zdelo se je, da brez Hribarja ne bo šlo.

Sa.R.
Tilen Artač upravlja z več liki v Radiu Ga Ga.

A vendarle… Po petmesečnem premoru so se »gagajevci« zbrali in že prihodnji petek se bodo usedli v studio prvega programa Radia Slovenija. Zasedba je znana. Tilen Artač, Jure Mastnak, Aleksander Pozvek in Renato Vindiš bodo stalni ustvarjalci, kot scenarist se bo priključil Igor Bračič.

Obljubljajo nekaj sprememb in malo drugačen koncept, a osnova, torej da ustvarjajo satiro na aktualno družbeno-politično dogajanje, verodostojne like in kakovosten humor, ostaja enaka. »Nov koncept bomo zapeljali na način, da bomo imeli različne rubrike, teren, vmes bo tudi nekaj glasbe. Še vedno bo oddaja pestra, zanimiva in seveda zabavna,« zagotavlja Artač. »Največja prednost oddaje Radio Ga Ga je bila in bo to, da se ustvarjajo res unikatne imitacije. Ustvarili so se liki, ki so bili celo boljši od realnih ljudi,« še dodaja.

»Največje unikatnosti Radia Ga Ga ni več. To je bil Sašo. Zato je treba tudi malo spremenit koncept, malo manj bo improvizacije in malo več pripravljenega,« pa ob tem dodaja Pozvek.