Na podelitvi nagrad

Foto: 54-letna Mariah Carey presenetila z drzno obleko

D.K.
2. 2. 2024, 14.06
Posodobljeno: 2. 2. 2024, 14.14
Deli članek:

Mariah Carey je na podelitvi priznanj akademije Black Music Collective prejela zlato, oblečena pa je bila v "bron" in v drzni kreaciji pritegnila številne poglede.

Profimedia
Mariah Carey

Ameriška glasbena diva ter 59-letni rocker in igralec Lenny Kravitz, s katerim je Carey leta 2009 igrala v filmu "Precious", sta v četrtek zvečer prejela priznanja akademije Black Music Collective. 54-letna Mariah Carey, se je na podelitvi v Fairmont Century Plaza v Los Angelesu pojavila v drzni kreaciji modne hiše Schiaparelli, korzetu s prozornim spodnjim delom iz tila v karamelni barvi.

Profimedia
Mariah Carey

Minilo je skoraj 20 let, odkar je Mariah Carey nazadnje osvojila Grammyja, zato se je, ko je prejela nagrado Global Impact Award Black Music Collective Recording Academy, na ta račun tudi malo pošalila. "Je to pravi Grammy? Že takooooo dolgo nisem videla nobenega," je dejala, ko je v rokah držala nagrado. "To je čudno. Ne vem," je med smehom nadaljevala, medtem ko jo je občinstvo  spodbujalo. "Kasneje bomo ugotovili, kaj je to." Nakar je z resnostjo dejala, da se mora boriti, da bo pela in pisala glasbo, ki ji je najbližja.

Profimedia
Mariah Carey

Omenjeno nagrado je sicer prejela kot "ustvarjalka temnopolte glasbe, katere predanost umetniški obliki je močno vplivala na industrijo in katere zapuščina navdihuje nešteto posameznikov po vsem svetu".

Profimedia
Mariah Carey