Emily Jane Atack

Foto: Noseča igralka in komičarka osupnila v črni obleki

D.K.
1. 2. 2024, 07.54
Posodobljeno: 1. 2. 2024, 11.53
Deli članek:

Priljubljena britansko igralko Emily Jane Atack je osupnila številne, ko je na zvezdniški zabavi v Londonu pokazala zaobljen nosečniški trebušček.

Profimedia
Emily Jane Atack

34-letna komičarka in igralka Emily Jane Atack je prejšnji mesec oznanila, da pričakuje prvega otroka. Novico je pred javnostjo sicer skrivala več mesecev in od takrat je s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih delila le nekaj posnetkov.

Ob prvi nosečniški fotografiji, ki jo je igralka objavila decembra, je zapisala: "Pozdravljeni vsi, minilo je nekaj časa, vendar sem se vrnila z nekaj novicami. Vesela sem, da lahko z vami delim, da bova dobila otroka! Še nikoli nisem bila tako srečna in hkrati popolnoma prestrašena."

Emily pričakuje otroka s svojim partnerjem Alistairjem Garnerjem, uglednim jedrskim znanstvenikom. Bodoča starša se sicer poznata že iz otroštva, a je njuno razmerje v zadnjih letih preraslo v romanco. Zdaj pa sta v veselem pričakovanju. Otrok naj bi na svet prijokal aprila. 

Profimedia
Emily Jane Atack

V črni obleki je bila videti neverjetno

Da ji nosečnost še kako pristaja, so številni opazili tudi v sredo, ko se je Emily na podelitvi filmskih nagrad BAFTA sprehodila po rdeči preprogi v črni obleki do tal, ki je lepo poudarila njen nosečniški trebuh.