poroka se nezadržno bliža

Luka Basi in Nastja razkrila nekaj podrobnosti o poroki

S.Č.
30. 1. 2024, 10.51
Posodobljeno: 30. 1. 2024, 11.16
Deli članek:

V lanskem avgustu, ko so Slovenijo prizadele katastrofalne poplave, je priljubljeni glasbeni par, Nastja Gabor in Luka Basi, odpovedal načrtovano poroko.

Profimedia
Luka in Nastja razkrila zakaj sta čakala tako dolgo.

Čeprav nista takrat razkrila novega datuma, je nedavno pevka Nastja Gabor na Instagramu namignila, da se poroka nezadržno bliža. Ob izidu videospota za svojo novo pesem, posnetega v Monte Carlu, je Nastja zapisala: "LETIM je tukaaj! To poletje bom tudi sama letela v poročni obleeeeki! Uživaaajte ob poslušanju, norenju in letenju v ljubezni, ki ne pozna meja." Ta izjava je sprožila val ugibanj med oboževalci glede njenih načrtov za prihajajočo poroko.

Par, ki ima dva otroka, je pred časom govoril o svoji odločitvi za poroko in dejal, da je poroka samo neko potrdilo in slavje ljubezni s svojimi bližnjimi. Zdi pa se jima biti poročen in da vsi člani družine nosijo enak priimek.

Luka je pojasnil, zakaj sta z Nastjo čakala tako dolgo preden sta se odločila za poroko. Povedal je, da sta se hitro razveselila prvega otroka, in da ni poznal ženske, ki bi bila rada noseča nevesta. Sledila je selitev, pri tem pa še rojstvo drugega otroka. Nato sta se odločila, da bi rada v poroko vključila tudi otroka, zdaj pa sta že dovolj stara. Tia bo imela vlogo trosenja rožic, medtem ko bo Tai prinesel prstane. S tem želita ustvariti družinski dogodek, kjer so družinske vrednote poudarjene in kjer bo ljubezen združena med starši in otroki.

Čeprav sta datum poroke še vedno zadržala zase, je jasno, da se par veseli prihajajočega dogodka. Oboževalci nestrpno pričakujejo, da bodo delili kakšne podrobnosti in prizore s svojim srečnim trenutkom.