Prepričeval jo je v splav

Britney Spears izrazila iskreno opravičilo Justinu Timberlaku

S.Č.
29. 1. 2024, 14.27
Posodobljeno: 29. 1. 2024, 14.45
Deli članek:

Pevka Britney Spears je nedavno javno izrazila iskreno opravičilo svojemu bivšemu fantu Justinu Timberlaku za nekatere izjave, ki jih je vključila v svojo nedavno izdano knjigo z naslovom "The Woman In Me".

Instagram (osebni profil)
Britney Spears

Par, ki je bil skupaj od leta 1999 do 2002, je bil v središču pozornosti zaradi razkritij in obtožb, ki jih je Britney objavila v svoji knjigi. V knjigi je Britney Spears zapisala, da jo je Justin Timberlake nagovarjal k splavu, ko je zanosila, in da je po njunem razhodu poskrbel, da je videti kot "kurba, ki je zlomila srce zlatemu ameriškemu fantu." Te izjave so sprožile veliko pozornost med oboževalci obeh glasbenikov.

Profimedia
Naslovnica knjige "The woman in me"

Vendar pa se je Britney Spears zdaj odločila javno izraziti svoje obžalovanje. Na svojem Instagramu je zapisala: "Želim se opravičiti za nekatere stvari, ki sem jih napisala v svoji knjigi. Če sem koga užalila od ljudi, do katerih mi je mar, mi je zelo žal." Pevka je dodala, da ceni Timberlakove nove pesmi, še posebej "Selfish" in "Sanctified".

To opravičilo je sledilo precejšnjemu odzivu oboževalcev, ki so z zanimanjem brali Britneyine besede in se odzvali na Timberlakovo nedavno glasbeno izdajo, kar je njeno pesem "Selfish" iz leta 2011 ponovno pripeljalo na lestvice.

Ni bil pripravljen biti oče

V knjigi je Britney Spears tudi razkrila ozadje videospota za Timberlakeovo pesem "Cry Me A River", ki ga je posnel po njunem razhodu. Poudarila je, da se takrat ni počutila sposobno razložiti svoje strani zgodbe in da jo je ta dogodek osramotil. Razkrila je tudi, da je splavila, ker pevec ni bil pripravljen biti oče, kar je bilo še eno kontroverzno odkritje v knjigi.

Justin Timberlake se je na Britneyino opravičilo odzval previdno. Viri trdijo, da Timberlake ni nikoli osebno poklical ali se ji osebno opravičil. Kljub temu, da ceni njeno priznanje, Timberlake trenutno ni pripravljen javno komentirati situacije, saj ne želi ovirati pripovedovanja svoje zgodbe. Njegovo blatenje Britney Spears med nedavnim nastopom v Las Vegasu je sprožilo kritike, vendar pa Timberlake trenutno ostaja zadržan glede javnih izjav.