Obiskovala tudi terapevta

Kim Kardashian razkrila, kako je premagala težko obdobje

S.Č.
29. 1. 2024, 13.26
Posodobljeno: 29. 1. 2024, 14.11
Deli članek:

Kim Kardashian je nedavno razkrila, kako je prebolela ločitev od pevca Kanyeja Westa. Poudarila je vpliv svojih staršev, še posebej mame Kris Janer, ki ji je brezpogojno v oporo pri vsaki situaciji.

Profimedia
Kim Kardashian

V intervjuju za revijo GQ, kjer je bila na naslovnici, je 43-letna zvezdnica resničnostnega šova "The Kardashians" delila svoje izkušnje. Po sedmih letih zakona je Kim Kardashian leta 2021 vložila zahtevo za ločitev od reperja Kanyeja Westa, s katerim ima štiri otroke. Kljub ločitvi je poudarila, kako so ji starši pomagali prebroditi to težko obdobje, saj so se vedno trudili, da so se ona in njene sestre ter brat počutili "ljubljene in slišane". To jo je spodbudilo, da prav tako zagotovi podporo in ljubezen svojim otrokom v času ločitve.

Po razpadu zakona je močno zrastla

Kim je izpostavila, kako je pomembno, da se otroci v času ločitve počutijo ljubljene in poslušane ter da starši ohranijo odprtost in občutljivost. Spomnila se je, kako so bili njeni starši odprti med njihovo ločitvijo leta 1991, kar ji je bilo v navdih. Prav tako je poudarila, da se v primeru ločitve ni nikoli smiselno nagibati k negativni strani.

Po razpadu zakona z Kanyejem Westom je Kim Kardashian iskala podporo v terapiji, zlasti terapevtu, specializiranem za otroško psihologijo. Prav tako je izpostavila pomen skupine prijateljev, ki ji predstavlja "najboljšo terapijo". Kljub težavnemu obdobju je ostala močna in zrasla kot oseba, zdaj pa bolje razume lastno notranjo moč.

Njena prijateljica Allison Statter je delila, kako je Kim premagovala težave javne ločitve in kako globoko je želela, da njena družina ostane skupaj. Po drugi strani pa je Kimina sestra Khloé opazila, kako je Kim pridobila moč in samozavest po razpadu zakona, saj zdaj bolje razume lastno notranjo moč, za razliko od prejšnjega prepričanja, da je moč v rokah drugih ljudi.

Danes uživa mirno življenje

Kim Kardashian danes uživa v lepem in mirnem življenju s svojimi otroki ter uspešno vodi svoje podjetje. Kljub ločitvi od Kanyeja Westa je ohranila močan fokus na svoji družini in karieri.

Njeno življenje je postalo zgled številnim ženskam, ki se soočajo z izzivi ločitve in želijo ohraniti ravnotežje med družinskim življenjem in kariero. Kim je s svojim zgledom pokazala, da je mogoče premagati težave in iz njih izstopiti močnejši in bolj osredotočeni na lastno dobrobit ter dobrobit svoje družine.