Hollywoodski zapeljivec

Kevin Costner tudi tokrat tarča tabloidov

S.Č.
28. 1. 2024, 14.15
Posodobljeno: 28. 1. 2024, 14.30
Deli članek:

Pred kratkim je slavni igralec Kevin Costner proslavil 69. rojstni dan, a ob tem praznovanju se neizogibno pojavljajo tudi sence iz njegove burne zasebne zgodovine.

Profimedia
Kevin Costner sicer slovi kot izjemen igralec

Kevin Costner, ki slovi kot odličen igralec, hkrati pa tudi kot razvpiti zapeljivec, je bil pogosto tarča tabloidov zaradi svojih ljubezenskih afer.

Costner je dolgo časa kraljeval na zvezdniškem nebu Hollywooda. Temu so botrovale tudi afere pri katerih ga ni ovirala niti poroka z igralko in aktivistko Cindy Silvo. Njuno zakonsko življenje ni bilo brez težav, saj so se v medijih pojavljali naslovi o Costnerjevih aferah, med drugimi tudi z znano igralko Halle Berry.

Zakon s Cindy Silvo, ki se je začel po treh letih zveze, je bil sprva videti kot popoln, a so se kmalu začele pojavljati težave. Par se je trudil rešiti zakon, vendar jima ni uspelo. Po 16 letih sta se končno ločila leta 1994, pri čemer so tuji mediji poročali o velikem finančnem izplačilu v višini 80 milijonov dolarjev, ki ga je Costner namenil svoji bivši ženi.

Ostaja uganka, ali bo kdaj našel trajno srečo

Po ločitvi je Kevin Costner javno stopil z drugimi ženskami, med njimi tudi s pokojno pevko Whitney Houston, s katero naj bi imel razmerje med snemanjem filma Telesni čuvaj leta 1992. Čeprav so številni opazovalci opazili kemijo med njima, so se njuni odnosi končali brez trajnejšega razpleta.

Sledile so številne druge zveze, med drugim s Courtney Cox in igralko Bridget Rooney, s katero ima sina Liama. Costner je leta 2004 stopil v zakon s Christine Baumgartner, s katero ima dva sinova in eno hčerko. Kljub tem zvezam pa je njegova preteklost še vedno zaznamovana z ljubezenskimi škandali, kot je afera s soprogo prijatelja, igralca bejzbola Calvina Ripkena Jr., ki je imela globok vpliv na športnika.

Costnerjevo življenje je tako prepleteno z ljubezenskimi zapleti, da ostaja uganka, ali bo kdaj našel trajno srečo ali ostal večni zapeljivec Hollywooda.