Ni zadrževala solza

Čustven nastop Severine pretresel Jahorino

S.Č.
27. 1. 2024, 12.36
Posodobljeno: 27. 1. 2024, 15.02
Deli članek:

Sinoči je priznana hrvaška pevka Severina "raztrgala" občinstvo na Jahorini v Bosni in Hercegovini, ko je med izvajanjem pesmi "Rođeno moje" nepričakovano zajokala.

Marko Vavpotič
Severina Vučković

Ta čustveni trenutek je sledil nedavni odločitvi vrhovnega sodišča, ki je odvzelo skrbništvo nad njenim sinom Aleksandrom in ga podelilo očetu Milanu Popoviću.

Severina je v svojem prvem koncertu po sodni odločitvi o skrbništvu izrazila svoja čustva na odru, ko je izvajala pesem, ki jo je posvetila svojemu sinu. Medtem ko so ji solze zalile oči, so občinstvo in spremljevalni vokalisti pogumno nadaljevali s petjem, ustvarjajoč ganljiv trenutek globoke čustvene povezanosti.

Pesemi "Rođeno moje" se je Severina dolgo časa izogibala, saj jo je boleče spominjala na pravno bitko za skrbništvo nad sinom, ki se zdaj nadaljuje. Kljub trudu, da bi ohranila vesel ton med koncertom, je na začetku priznala, kako težko ji je bilo, ko se je soočala s svojimi notranjimi boji.

Po koncertu je Severina delila svoje izkušnje in iskreno spregovorila o svojih čustvih. "Štiri dni nisem vstala iz postelje. Potem sem vstala, morala sem se obleči, naličiti, urediti pričesko in se prikloniti vsem vam. Najprej se prikloniti vsem majhnim in slabotnim ženskam, ki so mi dale moč... Tako sem vesela, da je predsednik vrhovnega sodišča rekel, velikim in močnim... Ne smem biti nepoštena, zahvaliti se moram tudi vsem moškim. Predvsem kolegom s scene, pa tudi vsakemu malemu in nemočnemu človeku," je povedala Severina.

Njena izpoved na odru je razkrila ne samo njeno umetniško predanost, temveč tudi njeno človeško ranljivost in bolečino, ki jo doživlja v zasebnem življenju. S tem je zagotovo ganila srca mnogih oboževalcev in še enkrat dokazala, kako močna je povezava med umetnikom in njegovo publiko.