Navijači navdušeni

Je to nova ljubezen Gorana Dragića?

S.Č.
27. 1. 2024, 14.30
Posodobljeno: 27. 1. 2024, 15.00
Deli članek:

Goran Dragić, priznani slovenski košarkarski zvezdnik, ki je bil doslej znan po svoji diskretnosti glede zasebnega življenja, je v središču pozornosti zaradi morebitne nove ljubezni.

Profimedia
Goran Dragić je bil redko v središču medijske pozornosti glede svojega zasebnega življenja.

Po ločitvi Gorana Dragića od svoje dolgoletne žene Maje, so se pojavile govorice o Dragićevi romanci z ameriško podjetnico Greice Murphy. Tu so podrobnosti o tej skrivnostni novi srčni izbranki.

Slovenski košarkar, ki je nedavno sodeloval na slovesnosti "upokojitve" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju, je bil opažen v družbi očarljive lepotice. Greice, čeprav po rodu Brazilka, je uspešna direktorica podjetja, investitorka in ponosna mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Kljub temu, da še ni povsem jasno, kako resna je njuna zveza, je očitno, da sta si z Goranom blizu.

Profimedia
Goran Dragić

Goran Dragić je bil redko v središču medijske pozornosti glede svojega zasebnega življenja, vendar so leta 2021 javnost presenetile govorice o ločitvi med njim in Majo. Košarkar naj bi se preselil v lastno stanovanje, kar je sprožilo zaskrbljenost med njegovimi kolegi. Dragić in Maja sta se poročila leta 2013 in skupaj vzgojila dva otroka, sina Matea in hčerko Victorio, preden je prišlo do razveze leta 2021.

Sedaj se zdi, da je Goran obrnil nov list v svojem življenju in morda našel novo srečo v objemu Greice Murphy. Čas bo pokazal, kako resna je njuna zveza, vendar pa mu želimo vse najboljše v njegovem novem poglavju ljubezni. Navijači upajo, da bo ta pravljica trajala in trajala ter prinesla Dragiću novo srečo v osebnem življenju.