Haris Džinovič in Melina

Ločitev sta želela ohraniti zasebno

S.Č.
27. 1. 2024, 13.25
Posodobljeno: 27. 1. 2024, 13.29
Deli članek:

Šokantna novica o ločitvi med Melino in Harisom Džinovićem je odjeknila v regionalnih medijih, pri čemer so začeli krožiti grdi trači o njunem zasebnem življenju.

Facebook
Še vedno živita v isti hiši.

Par, ki je želel ohraniti ločitev diskretno, se je razšel zaradi osebnih razlogov, pri čemer so se mediji osredotočili na domnevne druge partnerje obeh strani.

Časopis Kurir je poročal, da sta Melina in Haris Džinović že nekaj časa živela ločeno, pri čemer imata vsak svoje zasebno, poslovno in čustveno življenje. Viri so razkrili, da naj bi Melina bila v zvezi z znanim poslovnežem, specializiranim za gradnjo luksuznih objektov, medtem ko naj bi bil Haris vpleten v "kratke avanture z mestnimi dekleti".

Po poročanju portala je par sklenil dogovor o delitvi premoženja, pri čemer bo vse pripadalo Harisu, Melina pa ga lahko uporablja po svoji želji. Haris naj bi živel v spodnjem delu hiše, medtem ko Melina s hčerko prebiva v zgornjem delu.

"Ločitev sta želela ohraniti pred javnostjo in živeti po svoje. Njuna otroka, ki sta že dovolj stara, razumeta situacijo in se ne vmešavata v odločitve staršev. Melina ima svojo čustveno zgodbo, srečna je v ljubezni, vendar to skriva. Po drugi strani pa je Haris že od nekdaj zapeljivec v družbi lepih in privlačnih žensk, zato mu tudi to, da je v osmem desetletju življenja, ni težava," je dejal vir, blizu para.

Haris in Melina nista komentirala tračev za srbske medije. Razkritje njune ločitve je sprožilo val spekulacij in pozornosti javnosti, ki zdaj s težavo pričakuje morebitne nadaljnje informacije o razpletnih dogodkih.