danes je neprepoznavna

Jugoslovanska pop zvezda preživlja pekel

S.Č.
28. 1. 2024, 12.27
Posodobljeno: 28. 1. 2024, 16.04
Deli članek:

V zadnjem času je Bebi Dol, pravo ime Dragana Šarić Todorović, postala uganka za mnoge oboževalce.

Profimedia
bebi dol

Neponovljiva jugoslovanska pop zvezda Bebi Dol, ki je s svojim nezamenljivim glasom osvajala srca poslušalcev, zdaj živi v senci skrivnostnega sveta.

Novinarji so se odpravili v beograjsko četrt Vračar, kjer naj bi Bebi Dol trenutno bivala. Njeno okno je zaznamovala rešetka, rolete pa so bile trdno spuščene, kar je še poglobilo skrivnost okoli njenega življenja. Medtem ko so mediji čakali ure in ure, ni bilo sledu ne glasu od same pevke.

"Dobesedno neprepoznavna je,"

Sosede so razkrile, da so opazile spremembe v njenem videzu. "Nekajkrat sem jo videla, ko se je sprehajala s svojim fantom. Prepirala sta se. Kaj takega ni bilo prijetno slišati ali videti. Vsa ulica je brnela od njiju dveh. Žal je zelo shujšala, je čisto drugačna Bebi Dol, kot se je spominjamo, dobesedno neprepoznavna je," je povedala ena od sosed.

Bebi Dol, ki je najbolj znana po svoji uspešnici "Brazilija," s katero je leta 1991 zastopala Jugoslavijo na Pesmi Evrovizije, se je očitno umaknila iz javnosti. Razlogi za to drastično spremembo življenjskega stila ostajajo neznani, saj pevka ohranja molk glede svojega trenutnega stanja.

Mnogi oboževalci in medijske hiše ostajajo zaskrbljeni zaradi skrivnostnega življenja Bebi Dol. Kljub temu ostaja dejstvo, da njeno nekdanje življenje na vrhu glasbene scene in uspehi, ki so jih dosegli njeni hiti, še vedno ostajajo del zlate dobe jugoslovanske glasbe.