Tisti dnevi v mesecu

Tak moški bi navdušil Jano Morelj

B.M.
29. 1. 2024, 09.35
Posodobljeno: 29. 1. 2024, 09.39
Deli članek:

Voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj je spregovorila o sodobnih moških, saj je bila gostja priljubljenega ženskega podcasta Tisti dnevi v mesecu.

Radio 1
Jana Morelj je bila gostja v podkastu Tisti dnevi v mesecu.

Dekleta so v 10. epizodi 'obdelovala' sodobne moške: Kakšni so, kako se oblačijo, kakšno energijo oddajajo, kako se obnašajo v razmerjih, ali ji ženske lahko spremenijo, itd. Voditeljica Vesna Ban je Jano že takoj na začetku vprašala, kakšni se njej zdijo sodobni moški?

»Po eni strani ti grejo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapvet, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko,« je bila iskrena priljubljena voditeljica.

Radio 1
Jana Morelj je bila gostja v podkastu Tisti dnevi v mesecu.

»Kakšnega moškega bi iskala, če bi morala zdaj iskati iz nule,« jo je še vprašala Vesna.

»Zdaj bi čisto drugačnega, kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Ful enih stvari se reši čez smeh. Da tudi, če sem jaz čisto ra*******a, me zna spravit v smeh,« je bila odločna Jana.

 Sicer pa smo v 40 minutnem pogovoru izvedeli še veliko zanimivih podrobnosti o tem, kako sodobne moške vidi ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic pri nas. Preverite!