včasih se počuti nenavadno

Adele odkriva svoj strah pred vožnjo s podzemno železnico

S.Č.
29. 1. 2024, 12.13
Posodobljeno: 29. 1. 2024, 12.30
Deli članek:

Adele, priznana britanska pevka, je med svojo rezidenco "Weekends with Adele" v Las Vegasu je pred kratkim delila svoje izkušnje in strahove glede vožnje s podzemno železnico ter življenja v Združenem kraljestvu in Los Angelesu.

Profimedia
Adele je oboževalce šokirala z nenavadnim plesom.

35-letna umetnicain pevka Adele  je med zadnjim vikendom v Koloseju v Caesars Palace odkrito spregovorila o svoji nekdanji zaskrbljenosti zaradi vožnje s podzemno železnico v Londonu. Povedala je, da je prej uživala v vožnji s podzemno železnico, saj jo je spominjala na njena najstniška leta, vendar pa se je po terorističnih napadih leta 2005, znanih kot 7/7, razvila klavstrofobičen strah pred to obliko prevoza. Ta tragični dogodek je ostal eden najsmrtonosnejših terorističnih napadov v zgodovini Združenega kraljestva.

Adele je priznala, da se je izogibala vožnji s podzemno železnico v Angliji tudi od takrat, ko je postala slavna, vendar je svoje strahove premagala, ko je bila primorana obiskati koncert skupine ABBA v O2. Kljub prvotnemu strahu je uspela obdržati anonimnost in celo zaspati med vožnjo.

Poudarila je razliko v hitrosti življenja

Pevka, ki je zdaj osredotočena na življenje v Los Angelesu s svojim sinom in novim možem, Richom Paulom, je v nedavnem intervjuju priznala, da se dobro prilagaja življenju v ZDA. Kljub občasnim čudnim momentom je pohvalila, kako jo v Los Angelesu pustijo pri miru in izrazila navdušenje nad enostavnostjo premikanja po mestu, kjer ne izgubi dragocenega časa zaradi prepoznavnosti med oboževalci.

Adele je razkrila, da se še vedno občasno počuti nenavadno v novem okolju, vendar uživa v svobodi, ki ji jo prinaša življenje v Los Angelesu. Poudarila je razliko v hitrosti življenja in odnosu do zvezd, ki jo je presenetil, hkrati pa priznala, da še vedno ohranja svoj edinstven slog kljub prepoznavnosti v ZDA.