Zabava

Jennifer Lopez pokazala novo ogrlico, ki jo je posvetila Benu Afflecku

D.K.
7. 2. 2024, 09.07
Posodobljeno: 7. 2. 2024, 09.32
Deli članek:

Ameriška filmska in televizijka igralka ter pevka Jennifer Lopez je na Instagramu objavila videoposnetek, na katerem nosi ogrlico s priimkom svojega moža, 51-letnega igralca in filmskega producenta Bena Afflecka, ter razkrila nekaj trikov ličenja.

Instagram Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Da cveti od ljubezni, je znova pokazala Jennifer Lopez, ki je pred valentinovim na svojem Instagram profilu objavila posnetek ličenja, njeni oboževalci pa so takoj opazili eno podrobnost. V videu namreč 54-letna pevka in igralka nosi ogrlico, na kateri je zapisan priimek njenega moža, 51-letnega igralca in filmskega producenta Bena Afflecka.

Gre za ogrlico, ki smo jo lahko videli na Carrie Bradshaw v priljubljeni seriji "Seks v mestu", po kateri je ta kos nakita postal "in". Nosijo ga namreč ženske po vsem svetu. Med oboževalci ogrlice pa je bila tudi J.Lo, ki se je ljubezni, ki jo je obnovila z Affleckom, večkrat poklonila z napisi na obesku.

Jennifer in Ben sta svojo ljubezensko razmerje obnovila leta 2021 na 52. rojstnem dnevu pevke z uspešnico "Jenny From The Block" in se le leto kasneje poročila. Že leta 2002 sta namreč prevzela mesto enega najbolj priljubljenih hollywoodskih parov, a se je njuna zgodba kmalu končala. Razšla sta se leta 2004 zaradi, kot sta pojasnila, velikega medijskega pritiska, ki je vplival na njun odnos. A odkar sta začela novo poglavje, se zdi, da njuna ljubezen še nikoli ni bila močnejša, kar potrjuje tudi sama Jennifer s svojimi ogrlicami, ki so tesno povezane z njenim izbrancem.

Obožuje valentinovo

Zvezdnica filma "Poroči se z mano" je namreč spremenila več napisov na prej omenjeni "Affleck" ogrlici. Kmalu po tem, ko sta leta 2021 spet postala par, je nekaj časa nosila ogrlico z obeskom "Ben". Po poroki se je odločila za napis "Mrs. Affleck", nekaj mesecev pozneje pa smo jo lahko videli z obeskom "Jennifer&Ben". Očitno sta še vedno močno zaljubljena, zato ne preseneča, da Jennifer obožuje valentinovo.

"Bliža se moj najljubši praznik v letu, valentinovo, in želela sem narediti make-up videz, imenovan Kupidov poljub," je povedala v videu, v katerem uporablja izdelke svoje znamke za nego kože J.Lo Beauty.

Pri tem naj še omenimo, da bo le nekaj dni po valentinovem, natančneje 16. februarja, izšel njen novi album "This Is Me... Now", ki je nadaljevanje zgodbe tretjega albuma, izdanega leta 2002. "To sem jaz ... potem". Novi album bo spremljal tudi sočasno izdan film, ki bo na voljo na platformi Amazon Prime Video.