Astronapoved

Horoskop za petek, 16. februarja

N.K.
16. 2. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v biku, ob 20.39 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Ne govorite danes preveč o svojih zasebnih načrtih, saj bi vas lahko nekdo slepo izkoristil ali nesel informacije naprej, s čimer bi vam lahko storil škodo.

BIK – Dan bo prijeten, saj boste pozabili na črnogledost. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. Zvečer sledijo vroči trenutki.

DVOJČKA – Danes boste izjemno zgovorni in brez zadržkov, kar bo posebej všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši.

RAK – Imate dovolj moči, da postorite vse in se odpravite na krajšo pot s prijatelji. Le romantike in strasti bo danes nekoliko manj, kot ste pričakovali.

LEV – Pravih rezultatov ni od nikoder, vi pa se ves čas trudite, da bi uspeli. Ustavite se in preverite, kje delate napako, ter poiščite zase lažjo in boljšo pot.

DEVICA – Planeti vam podarjajo dodatno energijo in voljo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka. Svojim obveznostim boste danes kos kot že dolgo ne.

TEHTNICA – Na poslovnem področju se spuščate v nekaj pogumnega, kar vam prinaša napredek. Na koncu se vam bo obrestovalo, da ste vložili ogromno svojega časa.

ŠKORPIJON – Načrti se bodo spreminjali v zadnji minuti, kar vas lahko spravi v slabo voljo. Pazite v odnosih in upoštevajte partnerjev nasvet, ki bo dobronameren.

STRELEC – Vaše obveznosti se bodo tekom dne stopnjevale in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo. Zvečer boste zelo mirni.

KOZOROG – Imate velik vpliv, saj je vaš pristop iskren. Nova zgodba se bo razvijala malce počasi, a razigrano. Na poslovnem področju si prizadevajte za novosti.

VODNAR – Na poslovnem področju se zadeve sicer odvijajo v pravo smer, ampak prepočasi za vaš tempo. Zberite se in pospešite hitrost, da boste nadoknadili zamujeno.

RIBI – Danes boste malce napeti od preteklega dne, vendar kljub temu nasmejani in razigrani. Tisto, kar ni nujno, brez slabe vesti preložite na jutrišnji dan.