Astronapoved

Horoskop za soboto, 17. februarja

N.K.
17. 2. 2024, 06.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste morali popaziti na svoje počutje, ki bo nihajoče in obremenilno. Nekoliko bolj nemirni boste tudi v ljubezenskih odnosih, ki vas vznemirjajo.

BIK – Sprememba videza, ki se je boste lotili, bo prinesla zanimive odzive, ki bodo dvignili vašo samozavest. V večernih urah se vam obeta pestro dogajanje.

DVOJČKA – Današnji dan bo za vas prelomnica, saj vam prinaša drznost in spremembo, ki bo pot do notranje umirjenosti. Izbrali si boste nekoliko lažjo pot.

RAK – V današnjem dnevu boste zelo učinkoviti, potem pa vas bo zgrabila želja po ležernosti in vse skupaj bo napredovalo počasneje, kar pa vas ne bo motilo.

LEV – Spoprimite se čim prej z ljubezenskimi izzivi, ki se vam vztrajno bližajo. Ne boste imeli večjih težav, le dobro bodite pripravljeni in hkrati spontani.

DEVICA – Ne znate zavrniti prošnje bližnjih, zato jim boste spet ustregli, čeprav lahko to prinese partnerjevo nerganje. Naredili boste vse, kar je v vaših močeh.

TEHTNICA – Okolico boste osvajali s svojo modrostjo in razumom. Kdor bo potreboval dober nasvet, se lahko obrne na vas, saj pomoči ne boste odklonili, kot običajno.

ŠKORPIJON – Preložite sodelovanje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne dvome in strahove. Pazite tudi, da ne bo neprimernih konfliktov, posebno glede denarja.

STRELEC – Danes se boste med več možnostmi raje odločili za tisto, ki vam ponuja najhitrejšo rešitev. Samozavest in izkušnje vas bodo naredile zelo privlačne.

KOZOROG – Čutili boste, da lahko nekomu zaupate in delite bolj osebne stvari. Današnji dan bo hitro minil, saj se bo dogajalo veliko lepega in razigranega.

VODNAR – Danes boste našli prave besede in se rešili dvoma, ki vas je obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, čeprav niste prepričani o svojih čustvih.

RIBI – Polni energije boste z lahkoto potovali skozi dan, odločnost in dobra volja bosta vaši zvesti spremljevalki, ki bosta pometli s tistimi, ki so nevoščljivi.