Astronapoved

Horoskop za torek, 20. februarja

N.K.
20. 2. 2024, 05.48
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Spremlja vas občutek, da se le vrtite okoli vprašanj. Kljub temu je marsikaj odvisno tudi od vas, zato ne oklevajte in povejte, kar vam leži na duši.

BIK – Energije današnjega dne prinašajo pritiske. Na plan bo prišlo veliko potrpežljivosti, s pomočjo katere se boste veliko lažje soočili z vsem skupaj.

DVOJČKA – Pridobili boste navdih in začele se vam bodo dogajati pozitivne situacije. Določene zadeve se bodo spremenile in smer bo primerna za vaš karakter.

RAK – Morali se boste sprijazniti, da ne morete biti vedno prvi na vseh področjih. Nadležno čakanje vas bo spravilo ob živce in malce načelo vašo samozavest.

LEV – Določena zadeva ne gre po načrtih, toda poskusite ohraniti mirno kri. Drugačen pristop vam preprosto ne bi prinesel nič pozitivnega ali vznemirljivega.

DEVICA – Danes se lahko poslabšajo odnosi z najbližjimi, saj se ne boste strinjali glede nadvse pomembnih zadev, kar bo tako vas kot njih spravilo v slabo voljo.

TEHTNICA – Naleteli boste na ovire, ki vam bodo zaradi nestrpnosti povzročile več težav, kot bi bilo treba. Med čakanjem na neko zadevo boste izgubljali živce.

ŠKORPIJON – V čustvenem pogledu lahko napredujete, toda v konkretnih zadevah bo treba še nekoliko počakati. Prijatelj bo iskal pot do vas, ker potrebuje nasvet.

STRELEC – Danes vam v službi ne bodo ustregli, morda zato, ker ste se prevečkrat izgovarjali in iskali bližnjice. Vseeno boste zahtevali, da vas razbremenijo.

KOZOROG – Zvezde vam bodo naklonjene, zato boste lahko izpeljali vse, kar si boste zadali. Uspešni boste v službi, pričakujete pa lahko tudi finančno spodbudo.

VODNAR – Danes boste popolnoma brez energije, zato vam bo težko narediti, kar vam bodo naložili. Naprej se boste prebili samo, če boste naredili načrt.

RIBI – Uspehi pri delu vas lahko opogumijo. Okrepljena samozavest pozitivno vpliva tudi na odnos z drago osebo. Še se lahko dogovorita glede nerešenih zadev.