Luna lakote

Februarska polna luna pozdravlja kot devica

Tanaaz
24. 2. 2024, 09.04
Posodobljeno: 24. 2. 2024, 09.09
Deli članek:

Polna luna v devici 24. februarja 2024 je zadnja polna luna v astrološkem letu in zadnja polna luna pred začetkom sezone mrkov, kar jo naredi zelo posebno.

AdobeStock
Devico predstavlja boginja Devica, ki je simbol neodvisnosti, notranje moči in dobrega počutja.

Ta posebna umestitev na naši časovnici daje tej polni luni močno očiščevalno energijo. Čistimo od znotraj navzven in imamo boginjo Devico, ki nas vodi. Devico predstavlja boginja Devica, ki je simbol neodvisnosti, notranje moči in dobrega počutja. Boginja Devica ve, kako sebe postaviti na prvo mesto in svoje telo narediti za svoj tempelj. Ve, da je v njenem življenju večno tekoč vir modrosti, intuicije in osebne moči. Pred polno luno v devici moramo začeti sprejemati klic naše boginje Device. Začeti moramo poslušati svoje srce, telo, um in dušo. Svoje telo moramo začeti obravnavati kot tempelj ter si priznati lepoto in darove, ki jih imamo v sebi. Ko stopimo v to moč, se počutimo opogumljene z močnimi energijami februarske polne lune in smo pripravljeni sprejeti vse, kar nam prinaša.

POSLUŠANJE NOTRANJEGA GLASNIKA

Energija čiščenja bo najmočnejša energija pod to polno luno. Bodite pozorni na svoj um, telo in dušo – kaj vam sporočajo? Po čem hrepenijo, česa se želijo osvoboditi? Telo nam vse pove. Naše srce nam vedno govori in od nas bo odvisno, ali bomo pozorni in globlje prisluhnili. Merkur, planet glasnik, močno kroži okoli te polne lune. Merkur je tudi naravni vladar device, zato bo njegova prisotnost povečana. Merkur nam lahko kot planet glasnik pomaga pri pridobivanju informacij, modrosti in spoznanj iz našega notranjega in zunanjega sveta. Pod to polno luno lahko prejmemo sporočila ali znake iz vesolja, da nas vodijo. Prepričati se moramo le, da smo pozorni in zaupamo svojemu notranjemu glasu.

Vesolje nam vedno pošilja znake. Včasih so ti znaki lahko prikazani kot zaporedje številk, ki jih vidimo znova in znova, včasih so ti znaki lahko nenavadno srečanje ali žival, ki nam prečka pot. Včasih lahko slišimo šepet v tišini našega uma, včasih pa se lahko srečamo s presenetljivim izzivom ali nenadno spremembo bitja srca, ki spremeni našo smer. Pod to polno luno v devici bo naša naloga poslušati ter biti pozoren na klice vesolja in našega telesa. Če imate vprašanja, na katera potrebujete odgovore, ali iščete vodstvo, svojo zahtevo naslovite na mater luno ter nato opazujte znake in namige, kako nadaljevati pot.

ZDRAVITE SE POD SVETLOBO DEVICE

Močna energija ob polni luni v devici je predvsem zdravilna in povezana s hranjenjem našega telesa. Paziti moramo na svoje telo, zato bo čas, da stopite korak naprej in ukrepate, sploh če ste do zdaj ignorirali simptome, ki vam jih pošilja telo. Podporne vibracije polne lune v devici bodo okrepile vaša prizadevanja in delovale kot motivator, zato uporabite njeno energijo, da se opolnomočite, da spremenite svojo prehrano, začnete nov načrt vadbe ali končno poiščete pomoč medicine ali alternativnega zdravilca. Pri tem bo pomembno, da znakov ne ignorirate, saj je verjetno, da bodo le še glasnejši v želji, da bi bili vidni in slišani. Saturn je tudi pod to polno luno aktiven, in čeprav je njegova prisotnost na trenutke močna, nam bo pomagal postaviti meje, še posebej ko gre za naše zdravje.

Saturn nas bo vodil, da bomo trdni do sebe, in nam dal samozavest, da vstanemo ter prosimo druge za tisto, kar potrebujemo. Uporabite moč Saturna, da se uveljavite in spoštujete vse meje. Reči »ne« je lahko strašljivo, vendar vedite, da je vesolje na vaši strani in podpira vsa vaša prizadevanja, da bi dosegli večjo blaginjo v življenju. Na splošno je polna luna v devici močna in nam bo izvrstno pomagala zapreti vrata astrološkemu letu. Čeprav pod to polno luno kroži močna očiščevalna energija, obstajajo tudi močne podporne vibracije, ki nas spodbujajo, da se osredotočimo na dobro počutje in hranimo boginjo v sebi. Naše telo je naš tempelj in čas je, da ga začnemo tako tudi obravnavati.