Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 26. februarja

N.K.
26. 2. 2024, 06.05
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v devici, ob 15.29 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Kljub obveznostim si boste vzeli nekaj prostih uric, kar vas bo razvedrilo in vam prineslo notranji mir. Nekdo vas bo opominjal, kako pomembno je sodelovanje.

BIK – Vse bo usmerjeno v situacijo, ki ste jo nekaj dni že predvidevali. Zdaj se morate posvetiti samo še malenkostim, to boste hitro uredili in se razbremenili.

DVOJČKA – Vaša koncentracija bo danes izjemna. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, vam bo prinesla kar nekaj dolgoročnih koristi.

RAK – Pred vami je nekoliko naporno obdobje, vendar nima smisla, da bi se obremenjevali. Vse se bo izteklo popolnoma drugače, zato ohranite optimizem in upanje.

LEV – Danes boste imeli manj energije in volje se soočenje z obveznostmi. Pomembno je, da si vzamete čas zase in počnete stvari, ki vas najbolj sproščajo.

DEVICA – Preverite vse, kar je povezano s finančnimi zadevami. Spodrsljajev si tokrat res ne bi smeli dovoliti, zato se potrudite, da se izkažete.

TEHTNICA – Iz začaranega kroga se boste rešili, ko se boste v okoliščine poglobili. Zavedati se boste začeli, da so svetle misli lahko vir boljšega počutja.

ŠKORPIJON – Optimizem se umika in prihaja soočenje z resničnostjo. Zaradi tega bo več treznosti in praktične energije, in tako se bo izšlo kar najbolje.

STRELEC – Ves dopoldan bo v ospredju pomen zaupanja. Popoldne pa boste v svojo bližino privabljali zanimive ljudi, ob katerih se lahko resnično sprostite.

KOZOROG – Ne privolite v vse, kar vam ponudijo. Spomnite se, zakaj se je vojna z nekom sploh začela, in takoj vam bo jasno, da je treba ubrati drugačno taktiko.

VODNAR – Z nekaj prilagajanja lahko danes najdete tudi bolj konstruktivne rešitve. Delovali boste hladnokrvno in premišljeno, kar lahko nekoga v vaši okolici zmede.

RIBI – Sprejmite vendar poraz. Vsakdo dela napake in iz situacije se lahko naučite marsikaj. Ne bodite trmoglavo ponosni in ne zahtevajte od sebe preveč.