Med spanjem

Angel varuh prihaja v naše sanje na prav poseben način

Whitney Hopler
27. 2. 2024, 16.30
Deli članek:

Če stopite v stik s svojim angelom varuhom z molitvijo ali meditacijo pred spanjem, tik preden zaspite, vam lahko vaš angel varuh pošlje sporočila skozi vaše sanje.

AdobeStock
Angel varuh se v sanjah lahko pokaže v zelo različnih podobah.

Med spanjem ste namreč bolj dojemljivi za angelska sporočila kot v budnem stanju zaradi več različnih razlogov. nSpanje vas sprosti, zato je manj verjetno, da boste zaradi duševnih blokad, kot sta stres in strah, preprečili, da bi se uglasili s tem, kar vam ima povedati vaš angel. Poleg tega je vaša podzavest bolj dovzetna za sporočila vašega angela varuha kot vaša zavest, saj je vaša podzavest odprta za vse informacije, ki jih prejme, medtem ko vaša zavest lahko zavrže informacije, ne da bi jih zares upoštevala, preprosto zato, ker so za vas nove in neznane.

V SANJAH

Medtem ko sanjate, lahko vaš angel varuh stopi v vaše sanje, da se osebno pojavi (pogosto kot učitelj ali modri prijatelj), ali pa vam preprosto pošlje misli in občutke prek telepatske komunikacije z vami med sanjami. Nekateri ljudje verjamejo, da lahko njihovi angeli varuhi celo pospremijo njihove duše iz njihovih teles, medtem ko sanjajo, jih vodijo na potovanja po duhovnem svetu in jim nato pomagajo, da se vrnejo v telesa, preden se prebudijo. Ta pojav imenujemo astralno potovanje.

ŽIVAHNE PODROBNOSTI

Vaše sanje bodo oživele z živimi podrobnostmi, ko jih bo vaš angel varuh uporabil za komunikacijo z vami. Slike bodo videti jasne in barvite, besede, ki jih ljudje govorijo, pa bodo odmevale v vaši duši. Ko se zbudite, se boste tudi spomnili ključnih podrobnosti iz sanj, ki jih je navdihnil angel varuh in ki bi jih po običajnih sanjah verjetno pozabili.

INTENZIVNA ČUSTVA

V sanjah, skozi katere kontaktira z vami vaš angel varuh, boste občutili močna čustva. Običajno bodo ta čustva tista, ki jih imajo ljudje za pozitivna (na primer veselje in mir), toda če vas vaš angel varuh opozarja na nekaj, kar vas bo zaščitilo, boste morda zaskrbljeni, da bi poudarili pomen ukrepanja.

SIMBOLI

Sanje so polne simbolov, ki omogočajo vaši podzavesti, da dela skozi proces analiziranja vseh informacij, s katerimi se vaša zavest ne ukvarja, ko ste budni. Pogosto angeli varuhi uporabljajo te simbole, da ljudem pošiljajo sporočila skozi sanje. Kadarkoli sanjate o nečem, za kar se zdi, da predstavlja nekaj drugega, razmislite, kje ste videli simbol v budnem življenju in kakšno vlogo ima v vašem življenju. Svojega angela varuha lahko prosite, da vam na neki način pokaže, ali si simbol razlagate in razumete pravilno. To je posebej pomembno, če se vam določeni simboli v sanjah ponavljajo.

RAZLIČNE VRSTE SPOROČIL

Vaš angel varuh vam lahko prek vaših sanj posreduje vrsto različnih vrst sporočil. Pa si oglejmo najpogostejša.

Svež vpogled vase in v svoje življenje
Vaš angel varuh vam lahko pošlje sanjska sporočila, ki so oblikovana tako, da vam pomagajo bolje razumeti lastna stališča in vedenja ter kako vplivajo na vaše življenje, tako da lahko vidite, kaj je zdravo in kaj je treba spremeniti. Ali pa lahko vaš angel pošlje sporočila, ki poudarjajo vaše interese in talente, da vam pomaga ugotoviti, kako najbolje slediti temu, kar je vaše poslanstvo.

Zdravljenje

V zdravilnih sanjskih sporočilih vas vaš angel varuh spominja na upanje, da ozdravite kakršnokoli bolečino in rane, ki ste jih utrpeli v preteklosti. Vaš angel lahko usmeri vašo pozornost v situacije v vaši preteklosti, v katerih ste trpeli, in vam nato da vizijo, kako se lahko vaše življenje v prihodnosti izboljša, če zaupate življenju in mu sledite, kamor vas vodi.

Ustvarjalne ideje

Vaše sanje lahko vsebujejo ustvarjalne ideje v sporočilih vašega angela varuha, ki so oblikovane tako, da vas navdihujejo, motivirajo za nove dogodivščine in projekte ter vam pomagajo pri reševanju težav. Pomembno je, da posnamete te ideje po tem, ko se zbudite, da se jih lahko spomnite, nato pa te ideje uresničite v svojem življenju.

Opozorilo

Če se soočate z nevarno situacijo, a se je ne zavedate, vam lahko vaš angel varuh prek vaših sanj pošlje opozorilo in vam pokaže, katere korake lahko naredite za svojo zaščito.

Prerokba o prihodnosti

Vaš angel varuh vam lahko občasno prek sanj napove prihodnost, vendar le, če vam lahko to resnično pomaga (ko denimo lahko storite nekaj koristnega, da se pripravite na prihodnji dogodek).

Spodbuda

Ko vam vaš angel varuh v sanjah sporoča spodbudna sporočila, bodo ta sporočila okrepila vaše zaupanje v to, kdo ste, ali pa vam bodo pomagala odkriti in izpolniti potencial za to, kar lahko storite. Vaš angel vam lahko pomaga videti sebe z božje perspektive, da boste lahko prepoznali, kako čudoviti ste v resnici.

PO PREBUJENJU

Ko se zbudite iz sanj, v katerih je vaš angel varuh komuniciral z vami, se boste počutili prenovljene in polni energije. Občutili boste tudi močno božjo ljubezen do vas. Vzemite si čas in zabeležite vse podrobnosti, ki se jih spomnite iz sanj, v katerih ste zaznali sporočilo svojega angela varuha. Potem ne boste pozabili sporočil in jih boste lahko vključevali v svoje priprošnje angelom.