Astronapoved

Horoskop za sredo, 28. februarja

N. K.
28. 2. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je ribah, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Če se nekdo nenehno vtika v vaše življenje in vam govori, kako bi ga morali živeti, je skrajni čas, da postavite meje in začnete funkcionirati, kot si želite.

BIK – Danes čutite precej utrujenosti, pa tudi nekakšno nenavadno naveličanost. Posvetite se sami sebi, popazite na svoje zdravje in se čim bolj razvajajte.

DVOJČKA – Osredotočite se na opravke. Pri poslu boste prodorni, v ljubezni pa na vse gledate preveč kritično. Boljši občutek in zadovoljstvo sledita v večernih urah.

RAK – Nekdo bo trši oreh, kot ste pričakovali, in tokrat boste v pogovoru težko nadvladali, saj bodo izpostavljeni argumenti, ki jih nikakor niste pričakovali.

LEV – Zvezde vas še vedno ščitijo, zato se ne zapirajte in zapletajte po nepotrebnem. V ljubezni vas spremlja dobra energija, čeprav morda še niste odločeni.

DEVICA – Zagovarjate se, toda niste še prepričani vase, zato bo precej napeto, posebno v odnosih s tistimi, ki imajo čisto drugačen pogled na življenje.

TEHTNICA – Nikar ne čakajte, da se stvari rešijo same od sebe. Končno lahko uporabite nekaj, kar ste v zadnjem času ustvarili sami. Ustavili se boste pri čustvih.

ŠKORPIJON – Previdni boste, vendar boste točno vedeli, kaj si želite. Pozabite na stare zamere, saj je čas, da se usmerite v nekaj novega in nekoliko bolj prodornega.

STRELEC – Počutje bo danes precej bolj zabavno kot delovno. Navezali boste stik s tistimi, ki vam do zdaj niso bili prav všeč oziroma so drugačni kot vi.

KOZOROG – Preveč komplicirate, zato se danes nekaj ne bo rešilo tako hitro, kot pričakujete. Premislite nekoliko o svoji odzivnosti, ki je v zadnjih dneh prepočasna.

VODNAR – Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali, boste na ljubezenskem področju izpovedali svoja čustva. In v hipu začutili neznansko olajšanje.

RIBI – Dan se bo odvijal zelo zanimivo. Izkazali se boste z duhovitostjo in prijaznostjo, ki bosta olajšali komunikacijo tudi na poslovnem področju.