Astronapoved

Horoskop za petek, 1. marca

N.K.
1. 3. 2024, 05.48
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete cilj, ki bi mu prilagodili svoja dejanja.

BIK – Vaše počutje je odvisno od dejanj, zato razmislite, kako boste dosegli želeno. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

DVOJČKA – Spet vodite igro, seveda na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, da ste nekomu od prijateljev nekaj predlagali.

RAK – Sposobni boste hitro veliko narediti ter zraven še poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. Izpostavljena bo natančnost pri delu.

LEV – Danes se vam bo sicer zataknilo pri težji nalogi, vendar se do rešitve poskušajte prikopati sami. Lahko da ne boste prejeli pomoči, čeprav bi prosili zanjo.

DEVICA – Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro načrtovali, kar bo nekoga zmedlo. Lahko ste mirni, saj boste kmalu priča pozitivnim reakcijam.

TEHTNICA – Za uspešne odnose se bo treba bolj potruditi. Ko popuščate zahtevam drugih, ste nezadovoljni, zato čim bolj prepričljivo zagovarjajte svoja stališča.

ŠKORPIJON – Obljubljate eno in delate drugo, čeprav se tega sami še kako dobro zavedate. Morda ste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dobronamerno dopovedati.

STRELEC – Ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti in kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih že nekaj časa ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo.

KOZOROG – Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje, kar je treba, in se tiho umaknite. Čas je primeren za akcijo in tu ni prostora za pomilovanje.

VODNAR – Želite pustiti svoj pečat, tako v službi kot v ljubezenskih odnosih. Največ energije boste danes zato namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati.

RIBI – Današnja energija je za vas kot naročena. Videli boste, kaj lahko storite, kar vas bo vodilo k napredku. Prek malenkosti poskusite uvideti celotno sliko.