Astrološko

Kako se vidi dobitek na lotu v vaši natalni karti

Andreja Novak – Merkaba
7. 3. 2024, 15.55
Deli članek:

Ali ste se kdaj vprašali, ali je mogoče z astrologijo napovedati zmago na lotu?

AdobeStock
Zadetek na lotu v natalni karti je kompleksen pojav, ki ga je mogoče analizirati skozi več astroloških elementov.

Čeprav astrologija ne more zagotoviti zmagovalnih številk, lahko raziskuje potencial za finančno srečo v natalni karti posameznika.
Zadetek na lotu v natalni karti je kompleksen pojav, ki ga je mogoče analizirati skozi več astroloških elementov. V članku si bomo ogledali, kako se lahko ta možnost kaže v natalni karti.

PLANETI SREČE, OBILJA IN PRAVE ASTROLOŠKE HIŠE

Najprej je pomembno prepoznati planete sreče in obilja v natalni karti. Med njimi izstopa Jupiter, planet sreče, obilja in povečanja. Če ima Jupiter v natalni karti močno postavitev, lahko to nakazuje večje možnosti finančnega uspeha, vključno z zadetkom na lotu. Poleg Jupitra pa tudi drugi planeti, kot so Sonce, Luna, Venera in Neptun, lahko vplivajo na področja, povezana s finančnim uspehom.

Peta hiša je ena od pomembnih astroloških hiš, ki se povezuje s tveganjem, igrami na srečo in kreativnostjo. Če sta na primer planeta Jupiter in Neptun močno postavljena v peti hiši, skupaj s točko sreče v drugi hiši, ki je hiša financ, denarja, je vsekakor smiselno razmisliti o igranju iger na srečo.

Kaj je točka sreče v natalni karti? To je občutljiva točka, ki lahko nakazuje področje, kjer je posameznik najbolj srečen in uspešen. Če je povezana s hišo financ, lahko to okrepi potencial za finančni uspeh, vključno z možnostjo za loterijski zadetek.

Drugi pomemben dejavnik so tranziti v astrologiji. Če se trenutni tranzitni planeti ujemajo s ključnimi točkami v natalni karti, lahko to okrepi možnosti loterijskega dobitka. Na primer, če se Jupiter trenutno nahaja v konjunkciji s Soncem ali drugim pomembnim planetom v natalni karti, lahko to poveča srečo in možnosti za finančni dobiček.

Vendar je treba vedeti, da z astrologijo ni mogoče natančno napovedati, kdaj in kako se bo loterijski zadetek zgodil. Natalna karta lahko le nakazuje potencialne energije, prisotne v življenju posameznika. Poleg tega je pomembno zavedanje, da igre na srečo pomenijo tudi tveganje, zato je pametno upravljati svoje finance odgovorno in se ne zanašati izključno na srečo.

PRAVI ODNOS DO DENARJA JE ZELO POMEMBEN

Ni pa seveda vse odvisno od tega, v kateri hiši imamo katere planete. Tudi ob teoretično popolni natalni karti nam ne bo uspelo toliko ali sploh ne, če ne bomo imeli pravega odnosa do denarja, obilja. Denar je energija.

Kako privabiti obilje v svoje življenje – tudi z igrami na srečo – in ga obdržati:

1. Samozavest in gotovost, da nam bo uspelo. Torej, ne sprašujte se, ali boste prišli do denarja, obilja, dobitka, temveč se je bolj smiselno spraševati: Kdaj?

Astrolog bo proučil tranzite in progresije (trenutno gibanje planetov in odnos z natalnimi planeti) ter vam svetoval, kdaj je smiselno igrati igre na srečo.

2. Entuziazem, želja, predvsem pa prepričanje, da si denar zaslužimo, da je blaginja povsod okrog nas in nam ni treba vložiti ogromno naporov, da bi to dosegli.

3. Osredotočenost na cilj: za kaj bomo potrebovali denar (npr. nakup hiše, avta, za plačilo študija), ne na sam denar (nameravamo, torej energijsko ustvarjamo prihodnost, materializiramo svoje cilje, tako tudi prizovemo energije in v energijah se začne materializacija). Tako se denar lahko od nekod pojavi.

V astrološki karti se tudi vidi, kakšne cilje oziroma namen bi morali imeti glede porabe dobitka na lotu.

4. Pri igrah na srečo je zelo pomembno tudi, kaj narediti z denarjem. Smiselno se je vesti do tega denarja podjetno in odgovorno, kot če bi najeli kredit. Da torej stojite z nogami trdno na tleh. Pomembno je tudi, da se nagradite (greste na počitnice, si kupite dolgo želeni avto, se pocrkljate, darujete tudi drugim …) in ste resnično hvaležni. Tako darujete energijam in tako sodelujete z energijami na najlepši način.

Torej … Kombinacija planetov sreče in obilja – kot sta na primer Jupiter in Venera – v pravih astroloških hišah, točke sreče, ta nam pokaže tudi druga življenjska področja, ki nas lahko osrečujejo, in pravega odnosa do obilja je resnično dobitna kombinacija.