Astronapoved

Horoskop za četrtek, 7. marca

N. K.
7. 3. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v kozorogu, ob 1.38 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Znašli se boste v položaju, ki vam bo jemal energijo. Preprosto morate brati med vrsticami, čeprav se vam vse skupaj zdi malce preveč obremenilno.

BIK – Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povedali svojega mnenja, a ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni na način in ton svoje komunikacije.

DVOJČKA – Zelo natančno si organizirajte dan, sicer boste vse bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.

RAK – Razpoloženje se bo bliskovito spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste dokaj sproščeni.

LEV – Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, celo strast. Preden boste ukrepali, umirjeno premislite, ali ima to smisel.

DEVICA – Dosegli boste nekaj pomembnega, kar vas bo napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.

TEHTNICA – Neučakani boste, v službi pa vas rešuje pomoč v zadnjem trenutku, ki je niste pričakovali. Rešujejo vas tudi prave besede, zato pazite na komunikacijo.

ŠKORPIJON – Nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste danes težko našli.

STRELEC – Dobronamerno boste prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo celo zameril. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase.

KOZOROG – V ljubezni ste lahko bolj sproščeni. Zvečer si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako, kot čutite, da je prav.

VODNAR – Končno veste, kaj si želite na čustvenem področju. Storite kaj, ni časa, da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj spet ustavilo v vaših mislih.

RIBI – Pregledati boste morali zadevo, ki je vezana na preteklost in vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat intenzivnejša.