Astronapoved

Horoskop za soboto, 9. marca

N.K.
9. 3. 2024, 06.02
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v vodnarju, ob 2.03 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik, in bodite previdni, preden se spustite v spore. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju.

BIK – Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste dobili in takoj vam bo odleglo. Poslovne zadeve boste vseeno preložili, saj bi se radi zavzeli zanje, kot je treba.

DVOJČKA – Umirite se in si enkrat za spremembo življenje ogledujte z druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, in uživajte.

RAK – Danes vam bo nagajalo pretiravanje. Na poslovnem področju bo veliko dela in energije, toda precej misli povezanih s prostim časom, po katerem hrepenite.

LEV – Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej težak.

DEVICA – Energija dne vam bo všeč. Življenje se bo vrtelo z vam ljubo hitrostjo, kar vam bo pisano na kožo. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike.

TEHTNICA – Imate nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v ta dejanja.

ŠKORPIJON – Ugotovili boste, kako zelo ste navezani na nekoga, ki se do vas ne obnaša najbolj spoštljivo. Zelo vam bo koristil stik z znancem, ki je najbolj iskren.

STRELEC – Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo pozneje žal. Ob delovnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen.

KOZOROG – Videli boste, koliko dobrih prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam z njihove strani, kar vas bo presenetilo. Ostajajte odprti za priložnosti.

VODNAR – Danes bo spet prišla na dan vaša iznajdljiva narava. Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje.

RIBI – Danes bo čas za sprostitev. Posvetite se sebi. Počnite stvari, ki vas navdihujejo in prinašajo dobro voljo. Pretirana odgovornost vam ne bo po volji.