Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 11. marca

N.K.
11. 3. 2024, 05.51
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v ribah, ob 1.19 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Ne zapravljajte časa za nepomembnosti, raje storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih in se ob njej prijetno počutite. Večer prinaša presenečenja.

BIK – Iskanje sreče bo v mislih dopoldne, ko bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti za prihodnost.

DVOJČKA – Spremembe na ljubezenskem področju bodo kmalu neizogibne. Premislite, ali je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase.

RAK – Nekdo bo pričakoval, da boste sprejeli njegovo mnenje in se vsemu skupaj prilagodili,  kar vas bo popeljalo v dvome, ki so bili do zdaj nekoliko potlačeni.

LEV – Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.

DEVICA – Obveznosti se bodo tako uskladile, da ne boste imeli nobenih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo, ki se vam že nabira.

TEHTNICA – Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj delate narobe. Svoje nezadovoljstvo boste delili z okolico, ki pa vas bo prijazno potolažila.

ŠKORPIJON – Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci. Odmislite nekaj, kar vas močno vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem.

STRELEC – Želite si nekaj konkretnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva.

KOZOROG – Malo govorite, a vseeno boste ves dan v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebno če ste že nekaj časa v kočljivem položaju.

VODNAR – V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni prav podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat ne bo dovolj, želite si več.

RIBI – Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost vas bo vznemirjala.