Mučeniki

Antenin zajtrk: Ondini Kerec pripravili pesem o špehu in klobasah

R.T.
12. 3. 2024, 10.19
Posodobljeno: 12. 3. 2024, 10.19
Deli članek:

Če so na Radiu Antena jutranji program na dan žena posvetili ženskam, so ga v ponedeljek, dan po mučenikih, posvetili moškim.

Radio Antena
Antenin zajtrk

Voditeljema Ondini Kerec in Jaki Peterka sta se v studiu pridružila dva Jakova prijatelja in še dodatno začinila program.

"Zjutraj nas je namesto kave pričakalo nekaj rujnega. Če ne drugega, sta se moja prijatelja Jaka Ažman in Bert Prelec lažje sprostila, glede na to, da nista najbolj vajena mikrofonov, kaj šele vodenje jutranjega programa. Bilo je vrhunsko, na vsake toliko smo si 'sposodili' tudi Ondino in dekleta na sploh, kar pomeni, da bomo naslednje leto zagotovo ponovili,« je v smehu povedal Peterka.

"Tudi fantje so zame pripravili kviz, tako kot smo punce pripravile kviz za 8.marec. S tem da njihov kviz ni bil zares kviz ampak uganke, na katere enostavno ne moreš pravilno odgovorit. Na koncu so za vse nas pripravili tudi pesmico," je dejala Ondina, Jaka pa jo je dopolnil:

"To je bila ena stara domača pesem, ki govori o špehu in klobasah. Mislim, da boljše ne gre. (smeh)."

Voditeljema Anteninega zajtrka torej nikoli ni dolgčas, za še več zabavnih dogodivščin ju lahko spremljate vsak delavnik od 6. do 10. ure.