Govorice

Ugibanja o ločitvi: Hailey Bieber v javnosti vse večkrat brez moža

S.Č.
11. 3. 2024, 13.57
Posodobljeno: 11. 3. 2024, 13.57
Deli članek:

Hailey Bieber, manekenka in žena glasbenega zvezdnika Justina Bieberja, je nedavno sprožila val ugibanj in zaskrbljenosti med oboževalci, potem ko se je na zabavi pred oskarji pojavila brez svojega moža in v družbi znanih osebnosti, kot sta Zoe Kravitz in Channing Tatum, poroča The Mirror.

Profimedia
Hailey bieber

Ta nenavadni izpad Hailey Bieber brez moža, Justina Bieberja je še dodatno podžgal že dolgo obstoječe govorice o stanju njunega zakona. Številni oboževalci so se začeli spraševati, ali so morda njihovi strahovi o morebitnem propadu njunega zakona resnični. Zaskrbljenost je še povečala Haileyina odsotnost na tej zabavi, potem ko se je isti trojici, Hailey, Zoe Kravitz in Channing Tatum, že prejšnji večer pridružila na dogodku ob predstavitvi nove knjige Margot Robbie in stilista Andrewa Mukamala "Barbie: The World Tour”.

Profimedia
Hailey Bieber v družbi brez moža, Justina Bieberja.

Govorice okrepil Haileyin oče

Zanimivo je, da je Haileyin oče, Stephen Baldwin, nato na svojem Instagramu objavil videoposnetek Justina, kjer je pozval oboževalce, naj molijo za par. Čeprav razlog za ta poziv ni bil izrecno naveden, so se govorice o morebitnih težavah v njunem zakonu le še okrepile.

Medtem so nekateri mediji poročali, da viri blizu Hailey trdijo, da gre za "zasebno" družinsko zadevo, skozi katero trenutno gre par. Hailey se je odločila, da bo na družbenih omrežjih javno zanikala te govorice, ki krožijo po spletu, in jih je označila za neresnične.

Hailey zanika govorice

Na svojem profilu na TikToku je izrazila svoje nezadovoljstvo glede širjenja lažnih zgodb: "Samo za vašo informacijo, zgodbe, ki jih vidim na TikToku, so 100-odstotno neresnične ... prihajajo iz dežele zablod," je dejala Bieberjeva žena.

Kljub temu pa ostaja vprašanje, ali je v ugibanjih o propadu zakona med Hailey in Justinom Bieberjem zrno resnice ali so zgolj plod domišljije in prenapihnjenih medijskih poročil. Za zdaj ostaja zakon med slavno parom vir spekulacij in zanimanja javnosti.