Skrajno neodgovorno

Madonna se je norčevala iz oboževalca, ker je sedel, nato pa ugotovila, kakšno neumnost je naredila

S.Č.
11. 3. 2024, 11.18
Posodobljeno: 11. 3. 2024, 11.20
Deli članek:

Ko je med predstavo opazila sedečega oboževalca in ga zaradi sedenja zasramovala, je sprožila plaz kritik na družbenih omrežjih. Oboževalec je bil namreč na invalidskem vozičku.

Profimedia
Tega ji res ni bilo potrebno.

Kontroverzna pevka Madonna se je znašla v občutljivem položaju. Luč dneva je namreč nedavno ugledal njen izpad med nastopom na turneji "Celebration", ki je hitro postal viralen, saj so ga uporabniki delili in komentirali po vsem svetu.

V videoposnetku je jasno slišati Madonnino neprimerno vprašanje: "Kaj delaš tam, ko sediš? Kaj dobiš, ko sediš tam?" To je povzročilo nelagodje in zgražanje med občinstvom, ko so ugotovili, da je bil oboževalec resnično na invalidskem vozičku. Madonna je takoj prekinila predstavo, da bi se soočila s situacijo in se opravičila oboževalcu ter obiskovalcem.

Škoda je bila že storjena

Njeno hitro opravičilo, ko je ugotovila svojo napako, je bilo: "Oh, OK. Politično nekorektno. Oprosti za to. Vesela sem, da si tukaj." Kljub temu je bila škoda že storjena, saj je incident sprožil val nezadovoljstva med obiskovalci in oboževalci pevke. Mnogi so izrazili svoje razočaranje nad njenim vedenjem in poudarili, da je pomembno, da se zvezdniki zavedajo svojega vpliva in ravnanja, še posebej v tako občutljivih situacijah.

Komentarji na družbenih omrežjih so odražali raznolika čustva, od jeze do razočaranja. Nekateri so poudarjali, da obiskovalci dobro plačajo za izkušnjo, ki jo ponuja koncert, in da je nedopustno, da bi jih kdo omalovaževal na tak način. Drugi so delili osebne izkušnje, kako so se sami počutili zaradi podobnih situacij, kar je še dodatno okrepilo kritike proti Madonni.

V vsakem primeru je ta incident ponudil priložnost za razmislek o tem, kako pomembna sta spoštovanje in empatija do vseh v občinstvu, ne glede na njihovo ozadje ali osebne okoliščine. Upajmo, da se bo Madonna iz te izkušnje nekaj naučila in bo v prihodnje bolj pozorna na svoje besede ter dejanja med nastopi.