Dojenček na poti

Katarina Benček in Marko Pavlovič presenetila s čudovito novico!

S.Č.
11. 3. 2024, 09.57
Posodobljeno: 11. 3. 2024, 09.57
Deli članek:

Priljubljena slovenska spletna vplivnica, Katarina Benček, je nedavno na družbenem omrežju Instagram razveselila svoje sledilce s čudovito novico.

Instagram
Katarina Benček in Marko Pavlović bosta starša!

S partnerjem Markom Pavlovičem bosta namreč kmalu postala starša. Novico pa sta delila med sanjskim dopustom na Maldivih, kjer sta uživala v čarobnosti tega kraja.

"Pravijo, da na otroka ne moreš biti nikoli pripravljen, in kljub najinim 'zrelim' letom tudi midva še nisva. Ampak dojenček prihaja, in midva se spuščava v to pustolovščino z veselimi in predvsem mešanimi občutki. Vse, kar si želiva, je, da bo zdrav. No, Marko si želi, da bi bil fantek. Zaželite nama srečo," je zapisala Katarina Benček v svoji objavi, ki je sprožila val čestitk in navdušenja med njunimi sledilci.

Katarina in Marko sta sicer znana po tem, da pogosto delita utrinke iz svojega skupnega življenja na družbenih omrežjih. Par je bil tudi del prve sezone resničnostnega šova "Super par" na POP TV, kjer sta navduševala gledalce s svojo iskrenostjo in simpatičnostjo.

Medtem ko se je Katarina posvetila svoji vlogerski poti in soustvarjanju vsebin na spletu, je Marko prav tako aktiven na področju družbenih omrežij ter spremlja svojo partnerko na njeni poti do uspeha.

Čestitke so paru že izrekle številne znane osebnosti, med njimi voditeljica Tara Zupančič, nekdanja žirantka šova "Zvezde plešejo" Nika Urbas, vplivnica Indira Ekić, modna vplivnica Tjaša Jerala Kokalj in Tina Gaber.

Pred tem sta se Katarina in Marko odločila za prvo družinsko širitev in si omislila kužka, kar je pogosto prvi korak k preizkušanju pripravljenosti na povečanje družine. S svojimi sledilci bosta zagotovo delila tudi nadaljnje korake in dogodivščine na poti do starševstva.