Snubitev v Varaždinu

Video: Igralec pred polno dvorano šel na kolena in jo zaprosil za roko

D.K.
11. 3. 2024, 16.26
Posodobljeno: 11. 3. 2024, 16.29
Deli članek:

Aleksandar Lazić je zaprosil Natašo Popović, potem ko sta v Varaždinu razveselila občinstvo z uprizoritvijo predstave Gola resnica

Posnetek zaslona
Za roko jo je zaprosil kar v dvorani

V varaždinskem HNK je potekal 15. teden smeha, v okviru katerega so uprizorili predstavo Gola resnica, v kateri kot glavna junaka igrata komik Aleksandar Lazić in Nataša Popović, ki v predstavi nastopata kot par. Zanimivo je, da sta par tudi v zasebnem življenju.

Za roko jo je zaprosil kar na odru

Omenjena predstava gledalce vedno nasmeje do solz, včeraj pa se je na koncu predstave zgodila nepričakovana situacija. V nekem trenutku je Aleksandar na odru pokleknil in zasnubil Natašo.

To je najboljši trenutek 15. tedna smeha. Igralec je igralko zasnubil na odru. Čestitke, Aleks in Bara, za veliko ljubezen, za odlično predstavo in vsem v občinstvu za čudovite odzive, so zapisali na Facebook strani Kerekesh Teater.

Nataša pa je video snubitve delila tudi na svojem Facebook profilu, zraven pa pripisala: "Vedela sem, da je nor, a tega nisem pričakovala!!! To je tisto, o čemer sanja vsako dekle. No, trenutno živim svoje sanje. Iiii, rekla sem: JA!"