Astronapoved

Horoskop za soboto, 16. marca

N. K.
16. 3. 2024, 06.33
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Veliko pozornosti bo na odnosih in partnerju, ki se vam zdi oddaljen. Mogoče je dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje ni dovolj.

BIK – Načrtovali ste miren dan, a usoda ubira svojo pot, ljubezen bo nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo ugajalo, obrestuje se vam nekaj, kar ste storili pred kratkim.

DVOJČKA – Zelo boste zaposleni in to vas bo precej prevzelo. Potrpite še malo, potem pa se bodo stvari vrnile v normalne tirnice in lahko boste svobodno zadihali.

RAK – Dobrih novic ni nikoli preveč in danes bodo kar prihajale v vaše naročje. Dobro veste, da ste morali za vse to trdo delati, zato to ni le posledica sreče.

LEV – V ljubezni ni strahu, da bi ostali praznih rok, mogoči pa sta dve zgodbi hkrati ob nekom, ki vam morda ne bo povsem ustrezal, čeprav vas kljub temu zelo mika.

DEVICA – V domačem okolju vas čaka nepričakovan dogodek, ki bo vse skupaj obrnil na glavo. Brez panike vztrajajte še naprej. Če boste prosili za pomoč, boste uspeli.

TEHTNICA – Marsikdo bo danes od vas pričakoval veliko preveč, kar vas bo razjezilo. Vsega res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh.

ŠKORPIJON – Zadnje čase ste bili malo preveč radodarni, tudi tam, kjer vas ne spoštujejo dovolj. Če boste ukrepali takoj, boste lahko težave še pravi čas preprečili.

STRELEC – Naenkrat se ne bo več mogoče izogibati odgovoru in zadeve pustiti takšne, kot so bile. Treba se bo odzvati in čim prej razložiti nekaj konkretnega.

KOZOROG – Počasi se končuje obdobje, v katerem je bilo vse na vaši strani. Premisliti morate o tem, v kakšni smeri se razvija razmerje, v katerem niste zadovoljni.

VODNAR – Zaradi opravkov v službi in doma ste kar pozabili na prijatelje. Nagradite njihovo potrpežljivost in razumevanje ter naredite danes nekaj posebnega za njih.

RIBI – Najprej morate ugotoviti, kaj si želite, da boste lahko potem v skladu s tem tudi ukrepali. Imejte v mislih, da se vaše želje in potrebe lahko tudi spremenijo.