Astronapoved

Horoskop za četrtek, 21. marca

N. K.
21. 3. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je izjemno prizadelo. Verjetno tega niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala.

BIK – Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, saj ne bo zaleglo. Oddolžite se raje z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje čas, da odpusti.

DVOJČKA – Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko bo ostati z vsem na tekočem. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnosti.

RAK – Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino. Vaši bližnji vas potrebujejo, vi pa večino pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.

LEV – Samski levi, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila vašo simpatijo. Pred vami je izjemno ugoden dan, zato ga izkoristite v svoj prid.

DEVICA – Ne bo vse potekalo po načrtih, spraševali se boste, kako bi stvari obrnili na bolje. Veliko boste naredili že, če boste preprosto prezrli zahrbtno nagajanje.

TEHTNICA – Vse nedokončane naloge in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse prodaje in nakupi bodo zdaj stekli sami od sebe. Le kakšen telefon bo treba zavrteti.

ŠKORPIJON – Bližnji vas spodbujajo, kar pomeni, da tudi oni verjamejo v vaš uspeh. Bodite pa pozorni na nekoga, ki bi vam morda ob uspehu začel metati polena od noge.

STRELEC – V neki družbi se ne boste počutili najbolje. Ni sicer razlogov, da bi se glasno pritoževali, a vseeno si morate priznati, da vas motijo določene malenkosti.

KOZOROG – Dobrega prijatelja nikar ne poskušajte prepričati, da tokrat sploh nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da poskušate na vsak način z glavo skozi zid.

VODNAR – V poklicu, v službi ali poslu nasploh se vam bodo danes odprle številne možnosti, ki jih boste znali odlično izkoristiti. Dan vam bo naklonjen.

RIBI – Vaše ljubezensko življenje bo doseglo dno, če ne boste ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se z njim pogovorite in skupaj rešite problem.